Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antrenör Şahin şampiyonluk için destek çağrısında bulundu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grupta üst üste 7 maç kazanarak zirve yarışına ortak olan Kdz. Ereğli Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Anadolu Kırıkkale maçı hazırlıklarına başlarken, Antrenör Zafer Şahin’den önemli bir çağrı geldi.Kdz....

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2018 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antrenör Şahin şampiyonluk için destek çağrısında bulundu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.Grupta üst üste 7 maç kazanarak zirve yarışına ortak olan Kdz. Ereğli Belediyespor, hafta sonu oynayacağı Anadolu Kırıkkale maçı hazırlıklarına başlarken, Antrenör Zafer Şahin’den önemli bir çağrı geldi.

Kdz. Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin, zorlu Anadolu Kırıkkale maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı. “Çıktığımız yolda, 11 puan geriden geldiğimiz bir maraton da hedefi yakalamış durumdayız. Hedefimiz şampiyonluk” diyerek sözlerine başlayan Şahin, “8 hafta öncesinde oyuncu grubumuz moralmen çökmüş, şehir de şampiyonluğa inanmıyordu. Ama o günler geride kaldı. Çocuklar her hafta üzerine koydu. Yönetimimiz, bizler ve oyuncularımız özveri ile çalışıyor ancak, şehrin buna duyarsızlığı bizi üzüyor. Hedefe giderken bu takıma sahip çıkılıp destek olunması çok önemli” şeklinde konuştu.

Şampiyonluk yolunda önlerinde 11 haftanın olduğunu ve artık şehrin şampiyonluğa inanmasını istediklerini belirten Zafer Şahin, “ Esnaflarımız, iş adamlarımız ve Erdemir bu takıma katkı sağlamalı. Şehrin bayraklarla süslenmesi, bile oyuncularımız için bir motivasyondur, şehri havaya sokar. Artık herkesin şampiyonluk yolunda taşın altına elini sokmasının zamanı geldi. Herkes evinin balkonuna, esnaflarımız sokaklara, binalara bayrak assın. Bu takım hepimizin takımı. Bu takım şampiyon olursa Ereğli Belediyespor değil, Ereğli halkı şampiyon olacak. Bu takıma sahip çıkılsın” ifadelerini kullandı.

Şahin 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Beyçayırı Stadında oynanacak Anadolu Kırıkkale maçına Ereğli halkını davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.