Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antic: Büyük hedefleri olduğu için Fenerbahçe Ülker'i seçtim

Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Pero Antic, büyük hedefleri olduğu için Fenerbahçe Ülker'i seçtiğini söyledi. Kariyerinde iki Euroleague şampiyonluğu bulunan Atlanta Hawkslı oyuncu Pero Antic Fenerbahçe Ülker ile 2 + 1 yıllık sözleşme...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antic: Büyük hedefleri olduğu için Fenerbahçe Ülker'i seçtim
Fenerbahçe Ülker'in yeni transferi Pero Antic, büyük hedefleri olduğu için Fenerbahçe Ülker'i seçtiğini söyledi.

Kariyerinde iki Euroleague şampiyonluğu bulunan Atlanta Hawkslı oyuncu Pero Antic Fenerbahçe Ülker ile 2 + 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da düzenlenen imza törenine Basketbol Şube Sorumlusu İsfendiyar Zülfikari ve takım menajeri Ömer Onan katıldı.

İmza sonrası duygularını paylaşan Antic, "Burada olmaktan çok mutluyum. Fenerbahçe gibi takımların hedefleri büyük olur. Bende elimden gelenin en iyisini yapacağım. Her zaman büyük hedefleri olan yerlere gelmeyi isterdim Bu yüzden Fenerbahçe’yi tercih ettim.”diye konuştu.

ZÜLFİKARİ: BENİM FİKRİM ÜLKER İSMİNİN KALMASINDAN YANA

Önümüzdeki sene takımda Ülker isminin olup olmayacağı sorusuna cevap veren şube sorumlusu Zülfikari, “Şu an yönetim kurulunda daha değerlendirmedik ama Ülker ailesine minnettarız. Kendilerinin destekleri uzun yıllar devam etti ve devam ediyor. Benim şahsi fikrim, Ülker isminin kalması yönündedir ama bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz.” dedi.

10 GÜN İÇERİSİNDE GİDECEK VE KALACAKLAR BELLİ OLUR

Fenerbahçe Ülker Takım Menajeri Ömer Onan, takımda kalacak ve gidecek oyuncular sorusuna, “İstediğimiz ve baktığımız oyuncular var. 10 gün içerisinde gidecek ve kalacak oyuncularımız tam olarak netleşir diye düşünüyorum.”cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.