Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’un galibiyet hasreti sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Antalyaspor’un galibiyet hasreti 9 haftaya çıktı.Süper Lig’de oynadığı 8 haftada 3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak son sıraya demir atan Antalyaspor’un galibiyet...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Antalyaspor’un galibiyet hasreti 9 haftaya çıktı.
Süper Lig’de oynadığı 8 haftada 3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak son sıraya demir atan Antalyaspor’un galibiyet hasreti sürüyor. Kırmızı-beyazlılar 8. hafta mücadelesinde deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçını da 3-0 kaybetti. Akdeniz temsilcisi Antalyaspor, geçen sezonun son haftasında oynadığı Gaziantepspor maçından sonra oynadığı 9 maçı da kazanamayarak galibiyeti unuttu.
9 maçta 6 yenilgi 3 beraberlik
Kırmızı-beyazlılar en son galibiyetini geçen sezonun 33. haftasında sahasında Trabzonspor’u 7-0 yenerek elde etmişti. Antalyaspor, sonrasında deplasmanda Gaziantepspor’a 2-0, Aytemiz Alanyaspor’a 2-1, Kardemir Karabükspor’a 3-2, Galatasaray’a 3-1 ve Beşiktaş’a 3-0, sahasında ise; Atiker Konyaspor’a 3-1 kaybederken, Osmanlıspor ve Akhisar Belediyespor ile 0-0, Çaykur Rizespor ile de 1-1 berabere kaldı.
Rıza Çalımbay’da çare olamadı
Antalyaspor, sezona geçtiğimiz sene göreve gelen Portekizli Teknik Direktör Jose Morais ile girdi. Portekizli teknik adam, ligin 6. haftasında Galatasaray yenilgisinin ardından takımdan gönderilirken, Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın 2018 Dünya Kupası Grup Eleme Maçları için lige verilen arada yerine en son Kasımpaşa’da görev alan Rıza Çalımbay getirildi. Kırmızı-beyazlılar, deneyimli Teknik Direktör Çalımbay ile ilk maçına kendi sahasında Ç. Rizespor ile karşılaştı. Antalyaspor, son dakikada yediği golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı. Çalımbay’ın ikinci maçı ise yıllarca formasını giydiği Beşiktaş’a karşıydı ve bu mücadeleden de Rıza Çalımbay ve talebeleri sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Rıza Çalımbay, Antalyaspor Teknik Direktörü olarak çıktığı 2 maçta da galibiyet yüzü göremedi.
Eto’o geçen seneyi arıyor
Geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla ligde attığı 20 gol ve yaptığı 6 asistle 26 gole katkı sağlayan ve fırtınalar estiren dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto’o bu sezon 8 haftada sadece 1 gol, 1 asist başarısı elde etti. Tecrübeli oyuncu geçen sezon 8 hafta sonunda 6 gol ve 1 asiste imza atmıştı. Eto’o, bu sezon kadroda olduğu 6 maçta sadece Atiker Konyaspor maçının 90+3. dakikasında gol sevinci yaşadı. Eto’o, 7. haftada Antalya’da oynanan ve 1-1 berabere biten Ç. Rizespor maçında Deniz Kadah’ın attığı tek golün asistini yaptı. Samuel Eto’o, 8 haftanın 6’sında kadroda yer alırken, 463 dakika boyunca sahada kaldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.