Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyasporlu Miniklerden Ağabeylerine Hoş Geldin Pastası

Afyonkarahisar Antalyaspor Futbol Okulu genç sporcuları, yeni sezon hazırlıklarını kentte sürdüren Antalyasporlu ağabeyleri için “Hoş geldin pastası” kestiler.Antalyaspor’un yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Afyonkarahisar Spor...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 22:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 22:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar Antalyaspor Futbol Okulu genç sporcuları, yeni sezon hazırlıklarını kentte sürdüren Antalyasporlu ağabeyleri için “Hoş geldin pastası” kestiler.
Antalyaspor’un yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Afyonkarahisar Spor Kompleksi’ne üzerinde takımın ambleminin bulunduğu pasta ile gelen minikler antrenman öncesi pastayı ağabeyleri ile birlikte kestiler. Antrenman sahasında minikleri ellerinde pasta ile gören ağabeyleri şaşkınlıklarını bir süre gizleyemezken, sonra hep beraber pastayı kestiler. Etkinlikte minikler bütün futbolculara yakın ilgi gösterirken, özellikle takımın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’yu miniklerin yakın markajı aldıkları gözlendi. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanın ardından bir açıklama yapan Afyonkarahisar Antalyaspor Futbol Okulu antrenörü Turan Saltık bir açıklama yaparak, futbol okulu olarak kentte yaklaşık 4 yıldan bu yana hizmet verdiklerini ifade etti. Saltık açıklamalarında şunları söyledi:
“Bizler sadece yaz aylarında çocuklara eğitim veren bir spor okulu değiliz. Ege bölgesinin tamamında hazırlık maçları yapan bir okuluz. Antalyaspor armalı güzel bir pasta ile de hoş geldin pastası düzenledik. Antalyasporlu oyuncularda bu anlamada bizlere çok yakın davrandılar. Aileler ve çocuklar için unutulmayacak bir anı oldu. Bizim amacımızda böyle güzellikle çocuklarımıza yaşatmaktır. Bu anlamda da çok güzel bir olay oldu.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.