Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyasporlu Arif Şahin: Bu takımda psikolojim bozuldu

Antalyasporlu futbolcu Arif Şahin, kadro dışı bırakıldığı açıklamalarını yalanlayarak, takımdan izin alarak ayrıldığını söyledi. Arif, takımda yaşananlardan dolayı psikolojisinin bozulduğunu, kâbus gibi bir 3 ay yaşadığını dile...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2015 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2015 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyasporlu Arif Şahin: Bu takımda psikolojim bozuldu
Antalyasporlu futbolcu Arif Şahin, kadro dışı bırakıldığı açıklamalarını yalanlayarak, takımdan izin alarak ayrıldığını söyledi. Arif, takımda yaşananlardan dolayı psikolojisinin bozulduğunu, kâbus gibi bir 3 ay yaşadığını dile getirdi.
Albimo Alanyaspor beraberliğiyle birlikte Antalyaspor'da takım içerisinde 3 futbolcuya yapılan operasyonla ilgili olarak yönetim ve teknik heyetin yaptığı açıklamalar dikkat çekerken, futbolcular arasında açıklamada bulunan ilk isim Arif Şahin oldu.
    Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan'ın açıklamasının aksine kadro dışı kalmadığını, izin alarak takımdan ve şehirden ayrıldığına dikkat çeken deneyimli oyuncu, Kırmızı-Beyazlı kulüpte zor günler yaşadığını kaydetti.
Son 3 ayı kabus gibi yaşadığına vurgu yapan 29 yaşındaki oyuncu, “Hem takımım adına hem de kendi adıma sezonun ilk yarısı çok güzel geçmişti. Ancak ne olduysa ikinci yarı oldu, kendim ve takımım adına çok kötü günler gördük. Nedenlerini bilmediğim ve cevap bulamadığım olaylar yaşadım. Forma şansı bulamadım ve saygısızca ilgisiz bırakıldım. Bunların nedenlerini şimdi konuşmamız, kimseye fayda etmez. Takımıma zarar vermemek için susmanın uygun olacağını düşünüyorum.” dedi.

“PSİKOLOJİM BOZULDU”

    Takımda yaşananların psikolojisini bozduğunu kaydeden Arif Şahin, Teknik Direktör Yusuf Şimşek'in, “Ben geldiğimde Arif Şahin kadro dışı bırakılmıştı. Göreve başlar başlamaz onu çağırdım. Ama maalesef takıma yararlı olacak duruma gelmedi.” sözlerine de cevap verdi.
     Hami Mandıralı döneminde kadro dışı kalmadığını, iki gün takımdan uzak kaldığını ifade eden deneyimli futbolcu, “Hakkımda söylenen bu sözler, çok ağırıma gitti. Alanyaspor maçından önce teknik heyete, yedek kalmaktan ve takımın kötü olmasından duyduğum rahatsızlığı dile getirdim. Karşılaşmanın ardından da bundan sonra forma şansı vermeyeceklerini söylediler. Ben de izin alarak takımdan ayrıldım. Maçtan önce, 'Senden memnunuz' denmesine rağmen maçtan sonra böyle bir açıklama yapılmasına anlam veremedim. Bu ligde kendini kanıtlamış bir futbolcu olarak şahsımın, insanların önüne atılmaya çalışılması çok ayıp. Maçtan önce teknik heyetle yaptığım konuşmamdan dolayı, forma verilmeme kararı alındığını düşünüyorum. Alınan karara kılıf aramaya gerek yok.” diye konuştu.
Sezon başından bu yana kendisine destek verdiğini söylediği Başkan Gültekin Gencer ve görevinden istifa eden İkinci Başkan Mehmet Aygün'e de teşekkür eden başarılı orta saha oyuncusu, “Kardeşlerim dediğim takım arkadaşlarıma ve kulüp personeline de çok teşekkür ediyorum. Antalyaspor, inşallah sezon sonunda şampiyon olur.” diyerek sözlerini noktaladı.
    Hami Mandıralı döneminde alınan Orduspor yenilgisinin ardından Arif Şahin, atılan gole sevinmediği iddiasıyla para cezasına çarptırılmıştı. Sonrasında ortaya çıkan bazı fotoğraf kareleri ise deneyimli futbolcunun suçsuz olduğunu kanıtlamıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.