Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’dan Eto’o haberlerine sert tepki

Antalyaspor yönetimi son günlerde dünyaca ünlü golcü oyuncusu, Samuel Eto’o’nun Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı şeklinde çıkan haberler üzerine sert bir açıklama yaptı. Kırmızı beyazlılar tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 01:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 01:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor yönetimi son günlerde dünyaca ünlü golcü oyuncusu, Samuel Eto’o’nun Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı şeklinde çıkan haberler üzerine sert bir açıklama yaptı. Kırmızı beyazlılar tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.
“Sözleşmeli futbolcumuz Samuel Eto’o ile ilgili giderek artan transfer haberleri Antalyaspor Kulübü olarak bizleri üzmektedir. Haberler Kulübümüze zarar verecek boyutlara ulaşmıştır.
Söz konusu haberlerde bahsi geçen spor kulübü Ülkemizin Güzide bir kulübüdür ve bu denli etik değerlerden uzak olayların içinde olmadıkları yönünde açıklama yapmamaktadırlar. Sükut ikrardan gelir sözünün bu olay için geçerli olmadığını düşünmek istiyoruz.
Ve diyoruz ki
Yönetimimiz, Futbolcumuz Samuel Eto’o’nun transferi ile ilgili herhangi bir kulüp yetkilisi ile görüşmemiştir.
An itibarıyla Eto’o’nun bir başka kulübe satışı Yönetimimizin gündeminde değildir.
Antalyaspor’un menfaatleri daha farklı bir karar almayı gerektirmez ise Eto’o iki yıl daha Antalyaspor forması altında futbol oynayacaktır.
Yönetimimiz, Antalyaspor’un menfaatlerini herkese karşı sonuna kadar savunma kararındadır.
Kulübümüzün bilgisi ve onayı olmadan görüşme yapıldığının tespiti halinde Antalyaspor’un menfaatleri ne gerektiriyorsa Yönetimimiz derhal aksiyon alacak gerekli mercilere şikayet hakkını kullanacaktır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.