Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’dan Billboardlı Çağrı

Antalyaspor yönetimi, sahasında oynayacağı karşılaşmaların saati ve tarihinin kamuoyuna duyurulması için Billboard ve Megalightli (hareketli afiş) çalışması başlattı.Antalyaspor’da yönetim, 3 Nisan 2016 Pazar günü saat 16.00’da kendi...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor yönetimi, sahasında oynayacağı karşılaşmaların saati ve tarihinin kamuoyuna duyurulması için Billboard ve Megalightli (hareketli afiş) çalışması başlattı.
Antalyaspor’da yönetim, 3 Nisan 2016 Pazar günü saat 16.00’da kendi sahasında oynayacakları Akhisar Belediyespor maçının duyurulması için Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, Döşemealtı Belediyesi ve Kemer Belediyesi’ne billboard ve megalight talebinde bulundu ve bu talep ise belediyeler tarafından kabul edildi. Maça daha fazla taraftar gelmesi için hazırlanan görsellerin bundan sonraki maçlar içinde uygulanacağı bildirildi.
’Haydi Antalya maça’ ve ’Takımına sahip çık Antalya’ yazılı görseller kentin dört bir yanında vatandaşları maça davet edecek. Antalyaspor tarafından yapılan açıklamada belediyelerin kendi sınırları içindeki alanlarda duyurunun yapılması talebine verilen pozitif cevabın mutluluk verici olduğu ifade edildi. Açıklamada ayrıca bu çalışmanın diğer maçlarda tüm ilçelerdeki belediyelere sunulmasının planlandığı da bildirildi.
Antalyaspor yönetiminden yapılan açıklamada, "Şehrin en önemli aktörlerinden belediyelerimizin konu Antalyaspor olduğunda destekleyici yaklaşımını önemsiyor, bu ve benzeri desteklerin kendi sahamızda yapacağımız tüm maçlarda devam etmesini temenni ediyoruz. Şehrin takımına sahip çıktığı ve öncü olduğu için belediyelerimize teşekkür ediyoruz” denildi.
Yapılan çalışma ile Antalyaspor - Akhisar Belediyespor maçı için Antalya Büyükşehir Belediyesi 4 Megalight 50 Raket, Kepez Belediyesi 15 Billboard, Muratpaşa Belediyesi1 Megalight 1 Billboard, Konyaaltı Belediyesi 2 Billboard, Döşemealtı Belediyesi 5 Billboard ve Kemer Belediyesi 10 Billboard tahsis etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.