Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’dan Alanyaspor’a Destek Çağrısı

Antalyaspor kulübü PTT 1. Lig’in güçlü takımı Multigroup Alanyaspor’a Süper Lig yolunda destek vermek üzere tüm taraftarları Alanya’ya davet etti.Antalyaspor Kulübü, taraftara Multigroup Alanyaspor için destek çağrısında bulundu. Antalyaspor...

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor kulübü PTT 1. Lig’in güçlü takımı Multigroup Alanyaspor’a Süper Lig yolunda destek vermek üzere tüm taraftarları Alanya’ya davet etti.
Antalyaspor Kulübü, taraftara Multigroup Alanyaspor için destek çağrısında bulundu. Antalyaspor Kulübü yaptığı çağrıda, “Antalya şehrinin Süper Lig’de başarıyla 2 takım tarafından temsil edilmesi konusunda sorumluluk, takımlara, teknik heyete, futbolculara ve yönetim kurullarına olduğu kadar vefalı taraftarlara da düşmektedir. Şehir olarak el ele verip desteğimizi en üst seviyeye çıkararak Alanyaspor’u hak ettiği hedefe ulaştırmada taraftarlarımızın bu kente ikinci Süper Lig takımı kazandıracak güce sahip olduğunu düşünüyoruz” denildi.
Antalyaspor taraftarlarını Alanyaspor maçına davet eden açıklama şöyle devam etti:
“7 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 18.30’da Alanya Oba Stadı’nda Göztepespor ile yapılacak maçta şehrimizden bir takımı daha mücadelesini destekleyerek Süper Lig’de görmek üzere tüm taraftarlarımızı tribünleri doldurarak coşkulu ve azimli şekilde Alanyaspor’a destek olmaya davet ediyoruz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.