Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’da Hollanda kampı devam ediyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Hollanda’da devam ediyor.2016-2017 Turgay Şeren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlıklarını Hollanda günde çift...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarına Hollanda’da devam ediyor.
2016-2017 Turgay Şeren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında hazırlıklarını Hollanda günde çift antrenmanla sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar Hollanda’daki 5. gününde sabah saatlerinde kondisyon ve kuvvet ağırlıklı çalışma yaparken, akşam saatlerindeki antrenmanda taktik ağırlıklı bir antrenman yapacak.
Hollanda’da 4 hazırlık maçı
Yeni sezon hazırlıklarının son etabını Hollanda’da sürdüren kırmızı-beyazlılar burada 4 hazırlık maçı yapacak. Antalyaspor daha sonra ise 14 Ağustos günü Antalya’ya geri dönecek.
Eto’o yeni sezona hazır
Süper Lig’de geçtiğimiz sezonun şampiyonu Beşiktaş ile anılan Antalyaspor’un dünyaca ünlü golcü oyuncusu Samuel Eto’o ise antrenmanlarda sergilediği performansla Teknik Direktör Jose Morais’in yüzünü güldürüyor. Kamerunlu oyuncu Eto’o, antrenmanlarda hem çalışma hırsı hem de ortaya koyduğu performansla yeni sezona hazır olduğunu gösteriyor. Yıldız oyuncu Eto’o, antrenmanlarda takım arkadaşlarına da yardımcı olmayı ihmal etmiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.