Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’da Hedef Trabzonspor

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, ligde 11 maçlık deplasman galibiyeti hasretine son verdiklerini belirterek, “Sahamızdaki son maçımız olan Trabzonspor karşılaşmasını kazanacağız” dedi.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, ligde 11 maçlık deplasman galibiyeti hasretine son verdiklerini belirterek, “Sahamızdaki son maçımız olan Trabzonspor karşılaşmasını kazanacağız” dedi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un 11 maçlık deplasman galibiyeti hasretini sona erdirdi. Deplasmanda son galibiyetini 17 Ekim’de Bursaspor’a karşı 2-0 alan kırmızı-beyazlı takım, 11 maç sonrasında Mersin İdmanyurdu deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Mersin İdmanyurdu’nu Mbilla’nın golüyle 1-0 mağlup eden Antalyaspor, yaklaşık 5 ay süren deplasmanlardaki galibiyet özlemine son vermiş oldu. Güney ekibi ligde 42 puanla averajla 10. Sırada yer alıyor.
Alınan 3 puanın Antalyaspor’a hem prestij hem de ekonomik katkı sağladığını dile getiren Ceylan, “ Deplasman galibiyeti hasretimiz sona erdi. Antalyaspor, iyi bir ekipten kurulu takımdır. Bugüne kadar bazı üzücü sonuçlar alsak da ligde son haftalarda çıkışımız var. Takımımız hem iç hem de dış saha maçlarında son dakikaya kadar kazanmak için mücadele ediyor. Ligin son maçının bitimine kadar bu mücadelemiz devam edecek” dedi.
Ligde puan hedeflerini 45 puan olarak hedeflediklerini kaydeden Ceylan, 48 puanı almaları halinde ligi ilk 10 içinde bitirebileceklerini ifade etti.
“TRABZONSPOR’U YENECEĞİZ”
Bu hafta sonu sahalarında karşılaşacakları Trabzonspor maçına da değinen Ceylan, “ Hem Trabzonspor’un hem de bizim ligde bir hedefimiz yok. Her iki takımda bu haftayı 3 puanla kapattı. Ligde rakibimizin 2 puan önündeyiz. Onlarda bu hafta Çaykur Rizespor karşısında farklı bir galibiyet aldılar. Rakibimiz kadar bizde iyi bir takımız. Ama bir Antalyaspor olarak kendi sahamızdaki son maçımızı kazanarak taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz. Bugüne kadar ligin zirvesindeki takımları sahamızda yenmeyi başardık. Trabzonspor karşısında da beklentimiz galibiyet olacak” diye konuştu.
TRANSFER KOMİTESİ KURULDU
Transfer noktasında ön çalışmalara başlandığını kaydeden Ceylan, “ Teknik ekibimizin ihtiyaç duyduğu bölgelere transfer yapacağız. Transfer komitemizi oluşturduk. Ligin tamamlanması ile birlikte daha aktif olarak girişimlerimiz başlayacak”dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.