Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’da Galatasaray Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Antalyaspor’da hazırlıklar aralıksız sürüyor.Galatasaray hazırlıklarına devam eden Antalyaspor, Teknik Direktör Morais yönetimindeki bugünkü antrenmanda düz koşu...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor’da Galatasaray Maçı Hazırlıkları
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Antalyaspor’da hazırlıklar aralıksız sürüyor.
Galatasaray hazırlıklarına devam eden Antalyaspor, Teknik Direktör Morais yönetimindeki bugünkü antrenmanda düz koşu ve taktik çalışması yaptı. Teknik Direktör Jose Morais, Galatasaray maçı öncesinde oyuncularla bir süre görüşürken, Sneijder’den daha önce birlikte oynadığı Eto’oya yine şaşırıp gol pası vermesini beklediğini söyledi.
Antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Morais, Galatasaray karşılaşmasının farklı olacağını, taraftarlar ve şehir için burada Galatasaray ağırlamaktan gurur duyacaklarını söyledi. Futbolcular için de böyle maçların motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Portekizli teknik adam, her futbolcunun böyle maçlarda forma giymek istediğini ve bunun için elinden geleni yaptığını belirtti.
DERBİ DEĞERLENDİRMESİ
Galatasaray - Fenerbahçe derbisini de izlemeye gittiğini ve bunun rakibi takip açısından önemli olduğunu söyleyen Morais, "Rahatlamamız için bu maçı kazanıp 3 puan almamız lazım. Rakibimizin bireysel ve takım olarak kalitesinin ve gücünün farkındayız. Ama biz elimizden geleni yapacağız. Çok gol pozisyonuna giriyoruz maçlarda ama sonunu getiremiyoruz. Ancak bu maçta bunu yenip, gol pozisyonun sonunu getireceğiz" dedi.
Taraftarların da 12. oyuncu olarak sahada yerlerini alacağını söyleyen Morais, dün izlediği maçta Sneijder’in iyi bir performans ortaya koyduğunu belirterek ilginç bir tespitte de bulundu. Deneyimli teknik direktör, "Umarım bizim maçımızda da Sneijder, daha önce Eto’o ile oynadığından ve ona alışkın olduğundan şaşırıp ona gol pası verir diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.