Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’da, Fenerbahçe mesaisi tam kadro sürüyor

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Antalyaspor’da mücadelenin hazırlıkları devam ediyor. Antrenman sonrası milyonda bir görülen ve ’enzim eksikliği’ olarak tanımlanan ölümcül ’Tay-Sachs’...

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Antalyaspor’da mücadelenin hazırlıkları devam ediyor. Antrenman sonrası milyonda bir görülen ve ’enzim eksikliği’ olarak tanımlanan ölümcül ’Tay-Sachs’ hastalığı teşhisi konulan Azra Cunduz’un babası Mehmet Cunduz, Samuel Eto’o’ya üzerinde Azra’nın resmi olan tişört hediye etti.
Süper Lig’de 13 haftada topladığı 16 puanla 10. sırada yer alan Antalyaspor, 14. haftanın kapanış maçında pazartesi günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kırmızı-beyazlıların Hasan Subaşı Tesisleri’nde yaptığı çalışmanın öncesinde Büyükgebiz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları ve hastaları futbolcular ile teknik heyete çiçek ve baklava ikram etti. Daha sonra Antalyasporlu oyuncular koşuyla antrenmana başladı. Koşunun ardından açma germe, 5’e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Kırmızı-beyazlılar antrenmanı yarı alanda yapılan taktik maçla tamamladı. Yarı alanda yapılan taktik maç esnasında sağ ayak bileğine darbe alan Rıdvan Şimşek çalışmayı yarıda bırakırken, Teknik Direktör Rıza Çalımbay maç esnasında oyunu sık sık durdurarak oyuncularını uyardı. Kaleciler, yarı alanda yapılan taktik maça kadar kaleci antrenörüyle çalıştı. Hafif sakatlığı bulunan kaleci Ferhat Kaplan da takımla birlikte çalışmalara başladı.
Antrenmanın tamamlanmasının ardından milyonda bir görülen ve ’enzim eksikliği’ olarak tanımlanan ’Tay-Sachs’ hastalığı teşhisi konulan Azra Cunduz’un babası Mehmet Cunduz, Samuel Eto’o’ya ve bütün takıma ’Tay-Sachs’ hastalığına dikkat çekmek için tişört verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.