Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’da erken mesai

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor’a 3-2 yenilerek 4 haftada bir puan toplayan Antalyaspor, Akhisar Belediyespor’un hazırlıklarına başladı.Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında evinde Akhisar Belediyespor...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2016 19:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2016 19:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor’a 3-2 yenilerek 4 haftada bir puan toplayan Antalyaspor, Akhisar Belediyespor’un hazırlıklarına başladı.
Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, hazırlıklara başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, Antalya Arena’da oynanacak mücadelenin ilk hazırlıklarını akşam saatlerinde Teknik Direktör Jose Morais yönetiminde yaptı. Teknik Direktör Morais gözetiminde yapılan antrenman düz koşu, açma-germe, 5’e 2 top kapma çalışması ile devam ederken, taktik maç ile son buldu. Öte yandan antrenman çalışmasını Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de izledi. Öztürk, antrenman öncesinde futbolcuları ve teknik heyeti saha ortasına toplayarak yaklaşık 15 dakika sohbet etti.
Kırmızı-beyazlılar 4 haftası geride kalan ligin ilk haftasında sahasında Osmanlıspor ile golsüz berabere kaldı. 2. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 yenilirken, 3. hafta maçında sahasında Konyaspor’a 3-1 yenildi. Akdeniz temsilcisi ligin son haftasında ise, Kardemir Karabükspor’a 3-2 yenildi. Antalyaspor, oynadığı 4 maçta rakip kaleye 4 gol atarken, kalesinde ise 8 gol gördü. Antalyaspor’un gollerini Zeki, Eto’o, Diego Angelo ve Deniz Kadah kaydetti. İlk 4 haftada bir puan toplayabilen kırmızı-beyazı ekip, Akhisar Belediyespor karşısında galip gelerek, ligin ilk galibiyetini almak istiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.