Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor’da Çaykur Rizespor mesaisi devam ediyor

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Antalyaspor mücadelenin hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.Antalyaspor, Teknik Direktör Morais’in görevden alınmasının ardından...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Antalyaspor mücadelenin hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Antalyaspor, Teknik Direktör Morais’in görevden alınmasının ardından sabah saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri’nde Yardımcı Antrenör Erol Malkoç yönetiminde Ç. Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Erol Malkoç’a antrenmanda Cihat Güller, Aykut Sincanlıoğlu ve U21 takımın kaleci antrenörü Çetin Aykut eşlik etti. Kırmızı-beyazlıların yaptığı çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü. Akdeniz temsilcisinde yapılan antrenman düz koşu ile başladı. Koşunun ardından 5’e 2 pas çalışması ve dar alanda paslaşma yaptı. Antrenmanın son bölümünde yarım sahada yapılan çift kale maçı Samuel Eto’o’nun yer aldığı kırmızı takım 3-2 kazandı. Antrenman bitiminde Saso Fornezzi ile Ferhat Kaplan’ın koruduğu kaleye 5’er penaltı atışı yapan Eto’o, 10 atışı da gole çevirdi.
“Antrenmana 5 oyuncu katılmadı”
Kırmızı-beyazlılarda hafif sakatlıkları bulunan Yekta Kurtuluş ile Rıdvan Şimşek, fizyoterapist İrfan Korkmaz gözetiminde takımdan ayrı olarak çalıştı. Bu oyuncular bir süre sonra salonda çalışmalarını sürdürdü. Yapılan çalışmaya bir yakının cenazesine giden Emre Güral, eşinin rahatsızlığı nedeniyle izinli olarak ülkesine giden M’billa ve Galatasaray maçında sakatlanan Danilo katılmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.