Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor, Yusuf Şimşek’in Sözleşmesini 3 Yıl Uzattı

PTT 1. Lig Play-off yarı final ilk maçında Adana Demirspor’u 3-0 mağlup eden Atalyaspor’da teknik direktör Yusuf Şimşek’in sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığı belirtildi.Antalyaspor Kulübü, ligin ikinci devresinde Hami Mandıralı’nın...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2015 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor, Yusuf Şimşek’in Sözleşmesini 3 Yıl Uzattı
PTT 1. Lig Play-off yarı final ilk maçında Adana Demirspor’u 3-0 mağlup eden Atalyaspor’da teknik direktör Yusuf Şimşek’in sözleşmesinin 3 yıl uzatıldığı belirtildi.
Antalyaspor Kulübü, ligin ikinci devresinde Hami Mandıralı’nın yerine takımın başına getirilen teknik direktör Yusuf Şimşek’in sözleşmesini Plaf-off yarı final ikinci maçı öncesinde 3 yıl uzattı.
Antalyaspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, Şimşek ve ekibiyle sezon sonunda bitecek sözleşmenin, 3 yıl daha uzatıldığı belirtilirken, ayrıca kulübün sportif danışmanlığına İzzet Erdoğan’ın getirildiği bildirildi. İstanbul Başakşehir, Gaziantepspor ve Elazığspor kulüplerinde görev yapan Erdoğan ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.
Yusuf Şimşek ile Süper Lig’e çıkacaklarına inandıklarını belirten Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, “Adana Demirspor ile ikinci maça çıkacağız. Adana Demirspor’u geçebilirsek çıkacağımız final öncesinde imzaladığımız bu sözleşme, teknik heyet ve futbolcularımızın yanında olduğumuzun bir göstergesi olacak. Yusuf Şimşek’in Süper Lig hocası olmasının, onun bir Antalyalı ve Antalyasporlu olması ile genç neslin önünü açması anlamında uygun olduğunu düşündük” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.