Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Spor Toto Süper Lig’e yeniden yükselen ve yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerine yaptığı antrenmanla sürdürdü.Yeni sezon hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’e yeniden yükselen ve yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerine yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Yeni sezon hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde teknik direktör Yusuf Şimşek gözetiminde sürdüren oyuncular akşam idmanında koşu, ısınma hareketleri, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı.
Antalyaspor’un yeni transferleri Rıdvan Şimşek ve geçen sezon kiralık olarak başka takımlara gönderilen oyuncular Seddar Karaman, Emre Torun, Hüseyin Atalay, Emre Akbaba ile altyapıdan futbolcular da antrenmanda yer aldı.
Kırmızı-beyazlı takımda teknik heyet tarafından izinli olan oyuncular Emrah Başsan, kaleci Fornezzi, yeni transfer edilen ve hem özel işleri hem de babasının rahatsızlığı nedeniyle izinli olan Samuel Eto’o, Lamine Diarra, Ondrej Celustka ise yapılan çalışmada yer almadı. Antalyaspor’un İtalya’nın Sampdoria takımından transfer ettiği dünyaca ünlü Kamerunlu forveti Samuel Eto’o ise 7 temmuzda Isparta’nın Davraz ilçesinde yapılacak kampa katılacak.
Antalyaspor, yarın sabah tesislerde yapılacak kahvaltının ardından saat 12.30’da kamp için Isparta’ya gidecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.