Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor Topbaşı Yapıyor

Antalyaspor ligin 27. haftasında sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla başlayacak.Antalyaspor, Süper Lig’e verilen ara sonrası 4 günlük iznin ardından çalışmalara bugün...

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor ligin 27. haftasında sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla başlayacak.
Antalyaspor, Süper Lig’e verilen ara sonrası 4 günlük iznin ardından çalışmalara bugün akşam saatlerinde Hasan Subaşı Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak. Kırmızı-beyazlı takımda yapılacak çalışmaya ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan Cezayirli M’bolhi ve Sloven Lazareviç katılmayacak. Öte yandan Belçika’da yaşanan terör olaylarının ardından bazı ülkelerde hava alanlarının kapatılması nedeniyle kırmızı-beyazlı takımda forma giyen ve izin nedeniyle ülke dışında bulunan bazı futbolcularında çalışmaya katılması beklenmiyor.
KRİTİK VİRAJ
Spor Toto Süper Lig’de oynadığı 26 maçta 31 puan toplayan Antalyaspor, iç saha maçlarında iyi bir istatistik yakalarken, dış saha maçlarında adeta yokları oynuyor. Kırmızı-beyazlılar ligde oynadığı 26 maç sonunda 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 yenilgi aldı. Akdeniz temsilcisi iç sahadaki 13 maçta ise 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Morais ve öğrencileri topladığı 31 puanın 23’ünü iç saha maçında elde etti. Deplasmanda ise adeta kabusu yaşayan kırmızı-beyazlı takım 13 deplasman maçında sadece 2 galibiyet, 9’da yenilgiyle sezona devam ediyor. Antalyaspor, sezonun kalan 8 maçında 4 deplasman ve 4 iç saha maçına çıkacak. 13. sırada yer alan Antalyaspor; Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Torku Konyaspor ve Trabzonspor ile sahasında oynarken; Kayserispor, Osmanlıspor, Mersin İdmanyurdu ve Gaziantep ile de deplasmanda oynayarak sezonu tamamlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.