Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor, seçimli kongreye gidiyor

Yıldız transferlerle Türk spor kamuoyunun zirvesine oturan Antalyaspor, 1 ay içerisinde seçimli genel kurula gidecek. Dünya yıldızı Eto'o'nun transferini bitiren Ronaldinho transferinde de sona yaklaşan Antalyaspor da Başkan Gültekin Gencer,...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor, seçimli kongreye gidiyor
Yıldız transferlerle Türk spor kamuoyunun zirvesine oturan Antalyaspor, 1 ay içerisinde seçimli genel kurula gidecek. Dünya yıldızı Eto'o'nun transferini bitiren Ronaldinho transferinde de sona yaklaşan Antalyaspor da Başkan Gültekin Gencer, yönetim kurulunu toplayacağını ve alınacak karar sonrasında seçimli genel kurula gideceklerini söyledi.

Antalyaspor A.Ş 2014 yılı olağan genel kurul toplantısı, Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Mali genel kurulda mevcut başkan Gültekin Gencer, kırmızı beyazlı takımın bir yıllık mali tablosunu açıkladı. Bilançonun okunmasından sonra söz alan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, takımın 17 milyon vergi olmak üzere toplam 50 milyon TL borcu olduğunu açıkladı.

Antalyaspor Vakfı Başkanı Ali Yılmaz, futbolculara verilen primleri eleştirdi. Yılmaz, futbolcuların sezon başında vaat edilen takım için prim rakamı ne ise sezon sonuna kadar aynı rakamın verilmesi gerektiğini, primlerin yükseltilmesi durumunda ise bu rakamın yükselten kişi tarafından ödenmesi gerektiğini aktardı.

VAKIF BAŞKANINDAN GÜLTEKİN GENCER'E SORULAR

Antalyaspor'un yetkisiz menajere teslim edilip edilmediğini soran Antalyaspor Vakfı Başkanı Yılmaz, "Diploması yetersiz Yusuf Şimşek'le neden 3 yıllık anlaşma imzalandı? Yılda 3 kez teknik direktör değiştiren Gencer, bu hocaya nasıl dayanacak? Antalyaspor, malum menajere 450 bin lira para verdi mi?Antalyaspor'un menajerlere son 1 ayda 4 milyon TL senet verdi mi? Eto'o ve Ronaldinho'ya yapılacak ödemelerin somut olarak ortaya koyulmasını istiyoruz." dedi.

'GÖREVE GELİRKEN KİMSEYE YALVARMADIM'

Kürsüye son olarak gelen Başkan Gültekin Gencer, geçen yıl göreve gelirken kimseye yalvarmadığını, kendisinin koltuk meraklısı olmadığını ifade etti. Antalyaspor Başkanı olarak 2 yılı daha olduğunu hatırlatan Gencer, "Seçime de hayır demem. Şu anda hesaplarımızda icra konusu yoktur. 21 milyon dolar borçla aldık 18 milyon dolara düşürdük. Eto’o ile milli takımdan arkadaş olan Enoh Antalyaspor’u gelmek istiyor, eski borçlarını da silecek. Eto’o transferi bir tarihtir. 42 locayı 250 bin euro’dan satıyoruz. İşte size Eto’o’nun maliyetinin karşılığı. Bu kente heyecan gerekliydi. Penaltılarla çıktık ama penaltılara kadar getirilen emeği yok sayıyorsanız, pes diyorum” ifadelerini kullandı. Gencer son olarak “Pazartesi günü yönetim kurulunu topluyorum. Bu kadar güzel işler yapmamıza rağmen yönetim kabul ederse 1 ay içinde seçimli genel kurul yapmayı buradan taahhüt ediyorum." diye konuştu.

'ANTALYASPORLU ETO’O’YA BÜYÜK ONUR'

Antalyaspor’un yeni transferi Samuel Eto’o’ya FIFA’dan davet geldi. 2018 yılında Rusya’da yapılacak olan Dünya Kupası eleme grubu kuraları için Antalyaspor’a davet geldiğini söyleyen Gültekin Gencer, “Her kura çekimine dünya yıldızı bir oyuncuyu çağırıyorlar. Bu kez Eto’o tercih edildi. 3 milyar insanın izleyeceği kura çekiminde Antalyasporlu Eto’o anonsu yapılacak.” diyerek sözlerini tamamladı.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.