Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor Play- Off’u Düşünmüyor

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, ligde 3’te 3 yapmaları halinde süper lige direkt çıkma şanslarının olduğunu belirterek, Play-off’u düşünmediklerin söyledi.Antalyaspor, PTT 1. Lig’in 32. haftasında deplasmanda karşılaşacağı...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 19:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2015 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, ligde 3’te 3 yapmaları halinde süper lige direkt çıkma şanslarının olduğunu belirterek, Play-off’u düşünmediklerin söyledi.
Antalyaspor, PTT 1. Lig’in 32. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor maçının hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde teknik direktör Yusuf Şimşek gözetimindeki antrenmana sakatlığı bulunan Berk İsmail ve izinli olan Sakıb katılmadı. Sakatlığı bulunan Lokman ise salonda çalıştı. Antrenman öncesi Şimşek, futbolcuları bir toplantı yaptı. Şimşek’in Emrah ve Erman ile özel olarak ilgilendiği görüldü. Kırmızı-beyazlılar koşu ve ısınma hareketlerinin ardından antrenmanı tamamladı.
Gazetecilere açıklamada bulunan Yusuf Şimşek, geçen haftaki Kayserispor karşılaşmasının zor geçtiğini belirterek, aldıkları 1 puanın kötü olmadığını söyledi. Deplasmandaki Adanaspor maçının da zor geçeceğini ifade eden Şimşek, hedefi olmayan takımlarla yapılan maçların kolay olmadığını belirtti. Adana’ya kazanmak için gideceklerini dile getiren Şimşek, o maçta goller atarak galip gelmek istediklerini kaydetti.
"PLAY-OFF’U DÜŞÜNMÜYORUZ"
Son dakikaya kadar şampiyonluğu kovalayacaklarının altını çizen Şimşek, “Fikstüre bakarsak biz iki hedefsiz takımla oynayacağız. Rakiplerimiz ise hedefleri olan takımlarla oynayacaklar. Bizim kendi sahamızda sadece Osmanlıspor maçı var. O maçın final olacağını düşünüyorum. İnşallah son dakikaya kadar mücadele edeceğiz” dedi.
Süper lige direkt olarak çıkmayı hedeflediklerini vurgulayan Şimşek, “Futbolcularımla da bunu konuştum. Onlara kafalarındaki Play-off’u silmelerini istedim. Biz 3’te 3 yaparsak bana göre çıkabiliriz diye düşünüyorum. Play-off’u düşünmüyorum şimdi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.