Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor olağanüstü genel kurula gidiyor

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Atiker Konyaspor maçında taraftarın ‘yönetim istifa’ çağrısına uyduklarını belirterek, yönetim olarak oy birliğiyle olağanüstü genel kurula gitme kararı aldıklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2018 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2018 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor olağanüstü genel kurula gidiyor

Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, Atiker Konyaspor maçında taraftarın ‘yönetim istifa’ çağrısına uyduklarını belirterek, yönetim olarak oy birliğiyle olağanüstü genel kurula gitme kararı aldıklarını açıkladı.

Cumartesi günü oynanan Süper Toto Süper Lig 2. hafta mücadelesinde evinde Atiker Konyaspor ile 3-3 berabere kalan Antalyaspor’da yönetim, maç esnasında taraftarın ‘yönetim istifa’ şeklinde tezahüratları sonrası olağanüstü genel kurula gitme kararı aldıklarını açıkladı. Bugün saat 10.00’da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde bir basın açıklaması yapan Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, göreve geldiği 10 Ocak tarihinden bu yana her gün yeni bir mücadele ile uyandıklarını söyledi. Kendisine açılan her telefonda problem duyduğunu ve mali tablonun ortada olduğunu aktaran Bulut, “Bugün mali tabloyu bu hale getirenler aramızda yok. Bunu yapan biz değiliz. Düzelmesi için her türlü mücadeleyi verdik. Antalyaspor’un rahata kavuşması için mücadele ettik. Bu mücadeleye devam ederken en son Konya maçında taraftarımızın isteğini gündeme almamak mümkün değildi. Genel kurul kararı aldık. Genel kurulun alacağı kararın hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

“Kesin kararım, ben yoruldum”

Çok yakın bir tarihte genel kurulu yapacaklarını kaydeden Bulut, “Yönetime talip olacak olan arkadaşlarımızı transfer dönemi bitmeden derneğimiz, vakfımız, gerekli camiamızla bir an önce irtibat kurmaya davet ediyorum. Kesin kararım. Ben yoruldum. Vaktimi verdim, nakdimi verdim. Kimseden de bir şey beklemiyorum. Antalyaspor’un menfaati için bunu yapmamız gerekiyordu. Taraftarımın dileğini yerine getiriyorum. Maalesef çok büyük kesimden maddi anlamda destek alamadım. Kendim için kimsenin kapısını çalmadım. Antalyaspor için çalmadığım kapı kalmadı” diye konuştu.

“Gelirimiz sıfır, giderimiz yağmur gibi büyüyerek geliyor”

Antalyaspor’u hiçbir siyasi partinin arka bahçesi yapmamak için büyük çaba sarf ettiklerini ifade eden Bulut, “Ne yazık ki bazı siyasilerin taraftarı farklı yönlendirdiğine şahit olduk. Şehrimiz ne kadar sahip çıktı diye sorarsınız. Belediye Başkanımız Menderes Türel’den başka kimse ciddi bir şekilde destek vermemiştir. Takımımızın para ihtiyacı olduğunu her seferinde söyledim. Gelirimiz sıfır, giderimiz yağmur gibi büyüyerek geliyor. Bu hale biz getirmedik, geldikten sonra tasarruf ve tedbirlerini aldık. Bazı oyuncularımızla, bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayırdık” şeklinde konuştu.

"Ne olduysa perşembe günü oldu"

Son olarak taraftar guruplarını birleştirme kararı aldıklarını aktaran Bulut, “Birkaç arkadaş kendi aralarında görüşmelerinden sonra geçen hafta beni arayarak ’tek tribün yapmak istiyoruz, maratonda buluşmak istiyoruz’ dediler. ’Tribün liderleri mutabık mı’ dediğimde ’evet’ dediler. Ben taraftarın bir araya gelmesinden son derece mutlu olduğunu söyledim. Ne olduysa perşembe günü oldu. Kimin etkisi altında kaldıklarını bilmiyorum ama 07 Gençlik gurubu adı altında gelen arkadaşımız ’biz burada olmak istemiyoruz’ dedi. Takdir kendilerinindir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.