Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor moral yemeğinde buluştu

Antalyaspor, cumartesi günü oynanacak kritik Kayserispor maçı öncesi teknik heyet ve futbolcularla yemekte bir araya geldi. Zorlu karşılaşma öncesi kırmızı beyazlıların moralinin yerinde olması dikkat çekti.PTT 1. Lig'in 14. haftasında oynanacak...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor moral yemeğinde buluştu
Antalyaspor, cumartesi günü oynanacak kritik Kayserispor maçı öncesi teknik heyet ve futbolcularla yemekte bir araya geldi. Zorlu karşılaşma öncesi kırmızı beyazlıların moralinin yerinde olması dikkat çekti.

PTT 1. Lig'in 14. haftasında oynanacak kritik Kayserispor maçı öncesi Antalyaspor teknik heyet ve futbolcuları, sabah antrenmanının ardından düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi. Lider Kayserispor'un 3 puan gerisinde bulunan Antalyaspor'da, yemeğe yönetim kurulundan hiç kimsenin katılmaması dikkat çekti.

Düzenlenen yemekte kırmızı beyazlı futbolcuların Boluspor galibiyetiyle birlikte neşelerinin yerine geldiği gözlendi. Sakatlığı dolayısıyla uzun süre takımdan ayrı kalan ve çalışmalara tek başına başlayan Önder Turacı'nın da yemekte yer alması dikkat çekti.

Öte yandan Antalyaspor'la yolların ayrıldığı açıklanan genç futbolcu Metincan Cici'nin yemekte yer almaması dikkatlerden kaçmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.