Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor İle Torku Konyaspor 10. Randevuda

Antalyaspor ile Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de oynayacakları karşılaşma ile ligde 10. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 9 mücadeleden 2 kez kırmızı-beyazlılar galip gelirken, yeşil-beyazlılar ise 3 kez rakibini mağlup etti....

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 10:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor ile Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de oynayacakları karşılaşma ile ligde 10. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 9 mücadeleden 2 kez kırmızı-beyazlılar galip gelirken, yeşil-beyazlılar ise 3 kez rakibini mağlup etti. 4 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı.
Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar bugüne kadar yeşil-beyazlı takımla toplamda 34 kez karşılaşırken, Süper Lig’de ise 10. kez karşılaşacak.
SÜPER LİG’DE 10. KEZ
Torku Konyaspor ile Antalyaspor toplamda 34 kez karşı karşıya gelirken, kırmızı-beyazlılar bu maçlarda 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. İki takım Süper Lig’de ise 9 kez karşılaştı. Antalyaspor, bu maçlarda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 3’de yenilgi aldı. 34 maç sonunda Antalyaspor, Konyaspor’a 25 gol atma başarısı yakalarken, yeşil-beyazlılar ise 29 gol ile karşılık verdi.
ANTALYASPOR EVİNDE ÜSTÜN
İki takım arasında oynanan 34 mücadelelerin 22’si Spor Toto 2. Lig, 2’si Türkiye Kupası, 1’i hazırlık maçı ve 9 kez Spor Toto Süper Lig’de karşı karşıya geldi. İki takım Antalya’da ise toplamda 15 kez karşılaştı. Antalyaspor sahasında oynadığı maçlarda 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. İki takım en son Türkiye Kupası’nda Konya’da karşılaşırken yeşil-beyazlılar 1-0 kazanmıştı.
EN ÇOK 1-0 BİTTİ
Antalyaspor ile Torku Konyaspor arasında 14 maç 1-0 bitti. İki takım arasında 6 maç 2-0, 4 maç 0-0 ve 1-1, 3 maç 2-1, 1’er maçta 3-0, 3-1 ve 3-2 sona erdi.
DANILO VE LAZAREVIC İYİLEŞTİ, CHICO SAKAT
Kırmızı-beyazlılarda sakatlığı bulunan Brezilyalı oyuncu Chico zorlu Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıklarından dolayı son 4 maçta görev alamayan Lazareviç ve Danilo ise hafta içerisinde takımla birlikte çalıştı. İki futbolcunun Teknik Direktör Jose Morais’in görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alacak.
5 OYUNCU CEZA SINIRINDA
Antalyaspor’da ligde gördükleri 3’er sarı kartla sınırda bulunan M’billa Etame, Zeki Yıldırım, Serdar Özkan, Chico ve Diego Angelo, Torku Konyaspor maçında kart görmeleri halinde 32. haftada deplasmanda oynanacak Mersin İdman Yurdu maçında cezalı duruma düşecekler.
ANTALYASPOR’DA GOLÜN ADI SAMUEL ETO’O
Lig’de 30 hafta sonunda 19 gol atan Samuel Eto’o 23, golle zirvede yer alan Beşiktaşlı Mario Gomez’i takibini sürdürüyor. Ligde son oynanan Osmanlıspor maçında gol atamayan yıldız futbolcu, bu hafta Torku Konyaspor’a karşı gol ya da goller atarak gol krallığını almak istiyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.