Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor ile Gençlerbirliği 55. randevuda

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Antalyaspor ile Gençlerbirliği 55. kez karşı karşıya gelecek.Spor Toto Süper Lig’de ilk galibiyetini 9. haftada Kayserispor karşısında alan Antalyaspor, ligin 10. haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Antalyaspor ile Gençlerbirliği 55. kez karşı karşıya gelecek.
Spor Toto Süper Lig’de ilk galibiyetini 9. haftada Kayserispor karşısında alan Antalyaspor, ligin 10. haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı-beyazlı ekiple Ankara temsilcisi Gençlerbirliği toplamda 55, Spor Toto Süper Lig’de ise 39. kez karşı karşıya gelecek.
Antalyaspor’a Kayserispor morali
Antalyaspor’da, ligde 10 hafta sonra galibiyet alarak moraller yerine geldi. Akdeniz temsilcisi geçtiğimiz sezonun son haftasında oynadığı Gaziantepspor maçından sonra oynadığı 10 maçta galip gelemedi. Kırmızı-beyazlılar 10 maçta 3 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Antalyaspor, Osmanlıspor, Akhisar Belediyespor ve Çaykur Rizespor ile berabere kaldı. Öte yandan kırmızı-beyazlılar, 9. haftada deplasmanda Kayserispor’u Eto’o’nun penaltıdan attığı golle 1-0 yenerek ilk galibiyetini aldı.
Toplamda 54 kez karşılaştılar
Antalyaspor ile Gençlerbirliği ilk kez 1970-1971 yılında Spor Toto 2. Lig’de karşı karşıya geldi. İki takımın ilk kez karşılaştığı ve Antalya’da oynanan mücadeleyi kırmızı-beyazlı takım 2-0 galip tamamladı. Kırmızı-beyazlılar ile Ankara temsilcisi Gençlerbirliği Spor Toto 2. Lig’de 14, Spor Toto Süper Lig’de 38 ve 2 kez de Spor Toto Kupası’nda olmak üzere toplamda 54 kez karşı karşıya geldi.
Süper Lig’de 39. kez
İki takım Süper Lig’de toplamda 38 kez birbirlerine rakip oldu. Antalyaspor ile kırmızı-siyahlılar yarın Antalya’da oynanacak maç ile birlikte Spor Toto Süper Lig’de 39. kez karşı karşıya gelecek. İki takım en son geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Ankara’da karşılaşırken, mücadeleden Gençlerbirliği Kulusic’in attığı golle 1-0 galip ayrılmıştı.
Antalyaspor sahasında galibiyetlerde üstün
Antalyaspor ile Gençlerbirliği toplamda 54 kez karşı karşıya gelirken, Antalyaspor bu maçlarda 21 galibiyet, 16 beraberlik ve 17 yenilgi aldı. İki takım Süper Lig’de 38 kez karşılaşırken kırmızı-beyazlılar bu maçlarda 15 galibiyet, 10 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. 54 maç sonunda Antalyaspor, Ankara temsilcisine 68 gol atma başarısı yakalarken, Gençlerbirliği takımı ise kırmızı-beyazlılara 72 golle karşılık verdi. Antalya’da oynanan 27 maçta ise Antalyaspor’un üstünlüğü göze çarpıyor. 27 maç sonunda kırmızı-beyazlılar, 13 galibiyet, 10 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.
Antalyaspor’da Chico sarı kart sınırında
Antalyaspor’da zorlu maç öncesi 3 sarı kartı bulunan Brezilyalı Chico, ceza sınırında bulunuyor. Brezilyalı oyuncu Gençlerbirliği maçında sarı kart görmesi halinde 11. haftada oynanacak olan Trabzonspor maçında cezalı duruma düşecek. Kırmızı-beyazlı takımda sakatlıklarını atlatan Emre Güral ve Yekta Kurtuluş, Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alacaklar.
Muhtemel 11
Antalyaspor - Gençlerbirliği mücadelesi yarın saat 19.00’da Antalya Arena Stadyumu’nda oynanacak. Kırmızı-beyazlıların mücadeleye şu 11 ile çıkması bekleniyor:
"Fornezzi, Celustka, Diego Angelo, Sakıp Aytaç, Chico, Charles, Zeki Yıldırım, Danilo, Motta, Deniz Kadah ve Eto’o."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.