Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor Hentbol Takımı’ndan iki transfer

Antalyaspor Hentbol Takımı Karadağlı iki oyuncu ile anlaştı.Antalyaspor Hentbol Takımı yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlı takım Karadağlı iki oyuncu ile anlaştı. Antalyaspor geçtiğimiz sezon Zağnos’ta...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor Hentbol Takımı Karadağlı iki oyuncu ile anlaştı.
Antalyaspor Hentbol Takımı yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlı takım Karadağlı iki oyuncu ile anlaştı. Antalyaspor geçtiğimiz sezon Zağnos’ta forma giyen 22 yaşındaki Bozidar Nikocevic ile anlaştı. Karadağ Milli Takımı’nda da forma giyen 1.85 boyundaki orta oyun kurucu Nikocevic ile de Antalyaspor 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Kırmızı-beyazlı takımın bir diğer transfer ise yine Karadağ Milli Takımı’nda forma giyen sağ kanat oyuncu Boris Sekaric oldu. 23 yaşında olan Sekaric geçtiğimiz sezon Bosna Hersek takımı Borac’ta forma giydi. 1.91 boyunda olan Sekaric ile Antalyaspor 1 yıllığı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, “Transferde aceleci davranmıyoruz, ekonomik olarak bize en uygun oyuncuları kadromuza katmak için antrenörümüz Okan Halay’ın istekleri doğrultusunda sabırla arayışlarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor. Bu doğrultuda Karadağ Milli Takımı’nda da oynayan çok değerli iki oyuncuyu daha Antalyaspor’a kazandırdık” ifadelerini kullandı.
Yeni transferler hakkında bilgi veren İrban, “Nikocevic geçtiğimiz sezon Türkiye Süper Lig’in en iyi orta oyun kurucuları arasında gösteriliyordu. Transfer listemizin en üst sıralarda yer alan bir oyuncuydu. Uzun süren görüşmeler sonunda ortak noktada buluştuk ve anlaştık. Diğer transferimiz Boris Sekaric’in de geçtiğimiz sezonlarda hem Şampiyonlar Ligi hem de Seha Ligi’nde zorluk derecesi yüksek maçlarda forma giydi. Kanat oyuncu olmasına rağmen 1.91 boyunda olması sayesinde hem savunmamıza ciddi katkı verecek hem de hücumda en önemli kozlarımızdan biri olacak” dedi.
Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Hakan İrban, “Transferde sona geldik. Karar aşamasındayız. Bir tane kaleci ve bir tane sol oyun kurucu alarak iskelet kadromuzu tamamlayacağız. Ardından sayısal olarak eksik olan bölgelerimize oyuncu takviyesi yapabiliriz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.