Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor Hentbol takımında iki transfer

Antalyaspor Hentbol takımı yeni sezon öncesi iç ve dış transferde birer ismi kadrosuna kattı. İç transferde Dalibor Sukic ile 1 yıllık anlaşan yönetim, dış transferde ise Veli Kara ile anlaştı.Antalyaspor Hentbol takımı yeni sezon öncesi...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor Hentbol takımında iki transfer
Antalyaspor Hentbol takımı yeni sezon öncesi iç ve dış transferde birer ismi kadrosuna kattı. İç transferde Dalibor Sukic ile 1 yıllık anlaşan yönetim, dış transferde ise Veli Kara ile anlaştı.
Antalyaspor Hentbol takımı yeni sezon öncesi kadrosunu zenginleştirmeye devam ediyor. İç transferde pivot mevkiinde oynayan 1.92 boyundaki 25 yaşındaki Dalibor Sukic ile 1 yıllık anlaşma imzalayan yönetim, dış transferde ise Milli Piyango’dan pivot mevkiinde oynayan Veli Kara ile anlaştı. 1.94 boyunda 27 yaşında olan Veli ile de 1 yıllık anlaşma sağlandı.
“Aramıza katılmak isteyen oyuncuları değerlendireceğiz”
Transferler hakkında bilgi veren Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, “Geçtiğimiz sezon takımın en istikrarlı oyuncusu olan Dalibor Sukic ile yola devam ediyoruz. Bizim anlaşmamıza göre neredeyse iki kat daha fazla teklif olmasına rağmen Antalya’da yaşamak ve Antalyaspor’da forma giymek isteyerek ayrılmadı. Diğer transferimiz Veli Kara fedakarlık yaparak bizimle anlaşan oyuncularımız arasına katıldı. Beğendiğimiz, çalışmak istediğimiz bir oyuncuydu. Veli’nin gelmesiyle pivot mevkiimiz geçen sezondan daha iyi oldu. 2 transfer daha yapacağız. Ardından iskelet kadromuza göre, aramıza katılmak isteyen oyuncuları değerlendireceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.