Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor Deplasmanda Kayıp

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında lider Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Antalyaspor, deplasmanda kazanamama alışkanlığını sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar 13 dış saha maçında sadece 8 puan toplayabildi.Spor Toto Süper Lig’de topladığı...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında lider Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Antalyaspor, deplasmanda kazanamama alışkanlığını sürdürdü. Kırmızı-beyazlılar 13 dış saha maçında sadece 8 puan toplayabildi.
Spor Toto Süper Lig’de topladığı 31 puanla 12. sırada yer alan Antalyaspor, deplasmanda kazanamama alışkanlığını 26. haftada oynadığı Beşiktaş maçında da devam ettirdi. Kırmızı-beyazlılar 2015-2016 sezonunda deplasmanda oynadığı 13 maçta yalnızca 2 galibiyet aldı.
23 PUAN İÇERİDE OYNANAN MAÇLARDAN
Antalyaspor deplasmanda puanla tanışmakta zorlanırken, sahasında oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kırmızı-beyazlılar topladığı 31 puanın 23’ünü içeride oynadığı maçlarda toplamayı başardı. Antalyaspor, sezonun ikinci yarısında sahasında oynadığı 4 iç saha maçında 1 kez kaybederken, 3 maçını da kazandı. Kırmızı-beyazlılar son 3 maçında ise Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve Bursaspor’u mağlup ederek eli boş gönderdi.
9 MAÇTIR DEPLASMANDA GALİBİYETE HASRET
İç sahada adeta şaha kalkan Antalyaspor, deplasmanda ise adeta yokları oynuyor. Kırmızı-beyazlılar 13 dış saha maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 8 puan topladı. Akdeniz ekibi deplasmanda sadece sezonun ilk yarısında oynanan Medipol Başakşehir ve Bursaspor maçlarında galip gelebildi. Antalyaspor, Bursaspor maçından sonra oynadığı 9 deplasman maçında galibiyet yüzü göremezken, Galatasaray ve Sivasspor maçlarından beraberlikle ayrıldı. Sezonun ikinci yarısında dış sahada oynadığı 5 maçta ise kırmızı-beyazlı takım 4 yenilgi ve 1 beraberlik alarak sadece 1 puan toplayabildi.
Antalyaspor, sezonun geri kalan kısmında deplasmanda Kayserispor, Osmanlıspor, Mersin İdmanyurdu ve Gaziantepspor ile karşılaşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.