Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor camiası iftar yemeğinde bir araya geldi

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor kuruluşunun 50’inci yılı dolayısıyla Hasan Subaşı Tesisleri’nde iftar yemeği düzenlendi.Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen iftar etkinliğine Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk,...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2016 21:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2016 21:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor kuruluşunun 50’inci yılı dolayısıyla Hasan Subaşı Tesisleri’nde iftar yemeği düzenlendi.
Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen iftar etkinliğine Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır, yöneticiler, eski başkanlar, Antalyaspor bünyesinde bulunan diğer alt yapı takımındaki ve branşlarındaki sporcular, taraftarlar, kulüp yöneticileri, amatör spor kulübü yöneticileri ve gazeteciler katıldı.
“Sorumluluğumun farkındayım”
İftarda katılımcılara seslenen Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk kısa bir konuşma yaparak, “Bu güzel kulübe 50’inci yılında başkan olabilmek benim için büyük bir şereftir. Büyük hedefler konuşuyoruz. Biz de bunun için buradayız. Sorumluluğumun farkındayım. En önemlisi sizlerin bizi desteklemesidir. Gelin hep beraber bu güzel kulübü hak ettiği yerlere götürelim” dedi.
Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ise, Antalyaspor’u daha büyük noktalara taşıyacak gücün hep beraber herkesin gönlün yatmakta olduğunu belirterek, Antalyaspor’un 50’inci yılından itibaren sadece Türkiye’de değil tüm dünyada ses getireceğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.