Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ediyor

Spor Toto Süper Lig’de 7 hafta sonunda istediği puanları alamayan Antalyaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar zorlu maçın Antalya etabını tamamladı ve gece saatlerinde hava yoluyla İstanbul’a geçecek.Süper...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’de 7 hafta sonunda istediği puanları alamayan Antalyaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar zorlu maçın Antalya etabını tamamladı ve gece saatlerinde hava yoluyla İstanbul’a geçecek.
Süper Lig’de oynadığı 7 maç sonunda 3 beraberlik, 4 yenilgi alarak sadece 3 puan toplayan ve ligin son sırasında yer alan Antalyaspor’da pazar günü deplasmanda oynanacak Beşiktaş maçının hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde sürdürdü. Akdeniz temsilcisinde yapılan çalışma koşuyla başladı. Koşunun ardından açma germe çalışması gerçekleştiren oyuncular daha sonra yarı alanda yapılan taktiksel maçla antrenmanı tamamladı. Antalyaspor’da yapılan antrenman 1 saat 45 dakika sürdü.
Sakatlara Fornezzi’de eklendi
Kırmızı-beyazlılarda zorlu maç öncesi sakatlar kervanına serdar Özkan, Rıdvan Şimşek ve Emre Güral’dan sonra kaleci Fornezzi de eklendi. Bu 4 oyuncunun Beşiktaş maçında görev alması beklenmiyor.
Çalışmaların Antalya etabı tamamlandı
Antalyaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarının Antalya etabını tamamladı. Akdeniz temsilcisi, gece saatlerinde uçakla İstanbul’a uçacak. Kırmızı-beyazlılar yarın Medipol Başakşehir’in tesislerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.