Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti

Antalyaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti.Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını Hasan Subaşı tesislerinde devam etti. Antrenman öncesi Antalyaspor’un yönetim kurulu...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına devam etti.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını Hasan Subaşı tesislerinde devam etti. Antrenman öncesi Antalyaspor’un yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Yönetim kurulu toplantısında yöneticiler Samuel Eto’o’nun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ve altındaki yorum nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verdi. Yöneticiler, toplantı sonrası antrenman için tesislere gelen dünya yıldızı Samuel Eto’o ile görüştü. Yöneticiler Eto’o’ya süresiz kadro dışı bırakılmasına yönelik karar aldıklarını belirterek, savunma yazmasını istedi.
Eto’o’nun kadro dışı bırakıldığı antrenmana Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gelerek, kararı teknik heyet ve futbolculara duyurdu. Futbolculardan maçlarda Antalyaspor için yürekten mücadele etmelerini talep eden Öztürk’ün konuşmasının ardından futbolcular alkışlarla başkana destek verdi.
Eto’o’nun yer almadığı antrenmanda Morais, futbolcularına ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması ile hücum çalıştırdı. Başkan Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı izledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.