Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalyaspor 3 Puanı 3 Golle Aldı

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, son haftalardaki iyi oyunlarının sonucu bu hafta farklı bir galibiyetle aldıklarını söyledi.Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta kapanış maçında Antalyaspor, sahasında Bursaspor’u ikinci yarıda bulduğu...

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, son haftalardaki iyi oyunlarının sonucu bu hafta farklı bir galibiyetle aldıklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta kapanış maçında Antalyaspor, sahasında Bursaspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, takımının son 3-4 maçı iyi oynadığını ama bu oyunu skora yansıtamadığını aktardı.
Bursaspor karşısında iyi oynadıklarını ifade eden Morais, güzel bir galibiyet aldıklarını ama daha fazla da gol atabileceklerini kaydetti.
Morais, kendilerini 90 dakika boyunca destek veren taraftara teşekkür etti.
Maç boyunca oyunu domine ettiklerinin altını çizen Morais, “Agresiftik, topa daha fazla sahip olduk. Takımım defansif anlamda güzeldi, gol de yemedik. 3-0 kazandık. Eto’o’dan başlayarak takım halinde defans yapmaya başladık. Bunu takım olarak iyi yapmaya başladık. Çok önemli galibiyetti. Oyuncularımı kutluyorum. Son 3-4 maçı iyi oynuyorduk ama sonunu getiremiyorduk. Ama bugün sonunu getirdik” dedi.
"BURUK SEVİNÇ"
Ankara’daki patlama nedeniyle buruk bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren Morais, "Mutluluk yaşayamıyoruz. Türkiye’nin acısını paylaşıyoruz, problemler terör saldırıları ile düzelmez" diye konuştu.
Morais, ’Terör saldırıları nedeniyle Türkiye’de bir korkunuz var mı?’ sorusuna, "Korkum yok, Türkiye’de Türkler yaşıyorsa biz de yaşayabiliriz. Burada olan şey başka yerde de meydana gelebilir. Bizim birik olmamız gerekir. Başka kaza da başımıza gelebilir. Bu saldırılara karşı insanların birlik olması gerekir. Buradan başka bir yere gitmek çözüm değil" cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.