Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’da Hakeme Çirkin Saldırı

Antalya’da Kardelenspor ile Polisgücüspor arasında oynanan mücadelenin bitiş düdüğüyle futbolcuların hakeme saldırdığı iddia edildi.Amatör 2. Lig’de mücadele eden Kardelenspor ile Polisgücüspor, Zeytinköy Doğuyaka 100. Yıl Spor Kompleksi...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da Kardelenspor ile Polisgücüspor arasında oynanan mücadelenin bitiş düdüğüyle futbolcuların hakeme saldırdığı iddia edildi.
Amatör 2. Lig’de mücadele eden Kardelenspor ile Polisgücüspor, Zeytinköy Doğuyaka 100. Yıl Spor Kompleksi futbol sahasında karşı karşıya geldi. Mücadele 4-4 eşitlikle sona ererken iddiaya göre, maç sonrasında Kardelenspor oyuncuları ile hakemler arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Maçın hakemleri Fevzi Çiftçi, Tolga Durak ve Sinan Yıldırım Kardelenspor’un 5 futbolcunun fiziki saldırısına uğradığı ileri sürüldü.
Yaşanan fiziki saldırı sonucunda hakemler polis kontrolünde soyunma odasına giderken, 5 futbolcu polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 futbolcu, hakemlerin şikayetçi olması üzerine polis merkezine götürüldü. Futbolcuların fiziki saldırısına uğradığı iddia edilen hakemler ise polis kontrolünde şikayetçi olmak üzere polis merkezine gitti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.