Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Angelo, Antalyaspor Formasıyla İlk Gölünü Attı

Sezon başında Eskişehirspor takımından transfer edilen Diego Angelo, bu sezon Antalyaspor formasıyla ilk golünü attı. Brezilyalı tecrübeli oyuncu Süper Lig’de 29 hafta sonra golle tanıştı.Antalyaspor’un Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sezon başında Eskişehirspor takımından transfer edilen Diego Angelo, bu sezon Antalyaspor formasıyla ilk golünü attı. Brezilyalı tecrübeli oyuncu Süper Lig’de 29 hafta sonra golle tanıştı.
Antalyaspor’un Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Bursaspor’u 3-0 mağlup etmesinde 1 gol, 1 asistle başrol oynayan defans oyuncusu Diego Angelo, 29 hafta sonra gol atmayı başardı. 5 yıldır Türkiye’de forma giyen ve sezon başında Eskişehirspor’dan Antalyaspor’a transfer olan 30 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu, kırmızı-beyazlı takımla ilk golünü Bursaspor’a attı. Antalyaspor ile Spor Toto Süper Lig’de 17 maçta bin 508 dakika sahadan kalan Angelo, Bursaspor maçında bir de asist yapmayı başardı. 30 yaşındaki deneyimli defans oyuncusu, Spor Toto Süper Lig’de en son golünü geçtiğimiz sezonun 30. haftasında Kasımpaşa ile oynanan ve Eskişehirspor’un 4-1 üstünlüğü ile sona eren maçın 85. dakikasında buldu. Diego Angelo, 296 hafta sonra bir maçta hem gol sevinci yaşadı hem de asist yapmayı başardı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.