Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anderlecht teknik direktörü, Galatasaray'ı yaralı aslana benzetti

Şampiyonlar Ligi'nde yarın Galatasaray ile mücadele edecek olan Anderlecht'in Teknik Direktörü Besnik Hasi ile oyuncu Olivier Deschacht bir basın toplantısı düzenledi. Teknik Direktör Hasi, Galatasaray'ı yaralı aslana benzettiğini belirtti.Hasi,...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2014 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2014 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anderlecht teknik direktörü, Galatasaray'ı yaralı aslana benzetti
Şampiyonlar Ligi'nde yarın Galatasaray ile mücadele edecek olan Anderlecht'in Teknik Direktörü Besnik Hasi ile oyuncu Olivier Deschacht bir basın toplantısı düzenledi. Teknik Direktör Hasi, Galatasaray'ı yaralı aslana benzettiğini belirtti.

Hasi, Galatasaray'ın son zamanlarda iyi olmadığını bildiklerini belirtirken, sarı kırmızılıları yaralı bir aslana benzetti. Hasi, son maçı Dortmund ile oynayacaklarından Galatasaray karşısına bir baskı altınca çıkacaklarını ancak oyuncularına güvendiğini aktardı. Besnik Hasi, son hafta Charleroi mağlubiyetinden dersler çıkardıklarını ve o maça göre çok daha farklı bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Sakatlığı bulunan tecrübeli oyuncu Stefan Defour'un da oynamaya hazır olduğunu belirten Hasi, ilk 11'de olup olmayacağının maç saatinde belli olacağını ifade etti.

Avrupa'da 80'nci karşılaşmasına çıkacak olan tecrübeli oyuncu Olivier Deschact ise sahaya kesinlikle kazanmak için çıkacaklarını belirtirken, sahada olan her oyuncunun en iyi performansını sergilemek için mücadelece edeceğini ifade etti. Deschact açıklamalarının devamında ligde son oynadıkları Charleroi karşılaşmasından mağlup olmalarıyla ilgili de, "Charleroi maçı sonrasında ayaklarımız tekrar yere basmaya başladı." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.