Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anakentsporlu oyuncular uyum sorununu aştı

Samsun Büyükşehir Belediye Anakentspor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Çokşen, Takımdaki Uyum Aşamasındaki Çabanin Çok Memnun Edici Olduğunu Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2016 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2016 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anakentsporlu oyuncular uyum sorununu aştı
Samsun Büyükşehir Belediye Anakentspor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Çokşen, takımdaki uyum aşamasındaki çabanın çok memnun edici olduğunu söyledi.
Yeni sezon hazırlıklarına 9-11 Eylül tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen “5. Potsdamer Voleybol Turnuvası” katılarak geçiren Samsun Büyükşehir Belediye Anakentspor Bayan Voleybol Takımı’nın oyuncuları aralarındaki uyum sorununu çözdü.
Katıldıkları turnuvada takımın uyum aşamasındaki çabasından memnun kaldığını ifade eden Takım Antrenörü Gökhan Çokşen, “Her geçen gün saha içerisinde daha olumlu işler yapacağız. Oyuncularımız birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı oldu. Fiziksel kapasite olarak bizden daha üst seviyede olan 3 takıma karşı her geçen gün saha içerisinde daha olumlu işler yaptığımızı ve daha pozitif bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Sezonun ilk hazırlık maçlarına göre sporcularımızın performansı, uyum aşamasını geçmek için gösterdikleri çaba çok memnuniyet vericiydi. Takım olarak birbirimizi daha iyi tanıma fırsatımız oldu. Bundan sonra da hazırlık maçlarına devam edip lige kadar hazır duruma geleceğiz. Ayrıca maçlarımız sırasında bizi 12 yıldır başarı ile Almanya da temsil eden ve şu anda 1. Bundesliga’da düdük çalan bir Türk hakemi Yakup Kırlı ile tanışma fırsatımız oldu. Bu hakemimiz gerek nezaketi, gerek misafirperverliği, gerekse başarılı yönetimleri ile bizi çok mutlu etti. Kendisine bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum ve umuyorum daha uzun yıllar ülkemizi yurtdışında başarı ile temsil eder” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.