Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Üniversitesi’nde Tenis Finali Heyecanı

Eskişehir’de Türkiye Tenis Federasyonu ve Anadolu Üniversitesi tarafından ikincisi düzenlenen Eskişehir Anadolu Kupası tekler final maçında mutlu sona ulaşan isim İtalyan raket Paolo Loranzi oldu.Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2015 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2015 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de Türkiye Tenis Federasyonu ve Anadolu Üniversitesi tarafından ikincisi düzenlenen Eskişehir Anadolu Kupası tekler final maçında mutlu sona ulaşan isim İtalyan raket Paolo Loranzi oldu.
Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde gerçekleşen Eskişehir Anadolu Cup ATP Challenger turnuvasında zafer, tecrübeli İtalyan raket Paolo Lorenzi’nin oldu. Turnuvada bir numaralı seri başı olarak boy gösteren dünya 94 numarası Lorenzi, şampiyonluk maçında İspanyol iki numaralı seri başı Inigo Cervantes’i 7-6, 7-6 ile mağlup etti.
Büyük mücadelenin yaşandığı karşılaşmada, servis kırılmazken, her iki setin düğümü de tie-break oyunlarıyla çözüldü. 2 saat 15 dakika süren zorlu maçın ilk setini 7-4, ikinci setini de 7-5’lik tie-break neticesinde kazanan Lorenzi, ipi göğüslemeyi başardı.
Kariyerinin 13’üncü Challenger şampiyonluğunu kazanan 33 yaşındaki Lorenzi’ye kupasını Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna verirken, İspanyol raket Cervantes’e ise ikinci ödülünü ise Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.