Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Üniversitesi’nde ’Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuvası’ heyecanı

Anadolu Üniversitesi Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuvası müsabakaları Anadolu Üniversitesi Tenis Kortları’nda oynandı.Bu yıl 5’incisi düzenlenen turnuvada, 18:30’da başlayan çeyrek finale yükselme karşılaşmaları gerçekleştirildi. Feyza...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Üniversitesi’nde ’Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuvası’ heyecanı

Anadolu Üniversitesi Cumhuriyet Bayramı Tenis Turnuvası müsabakaları Anadolu Üniversitesi Tenis Kortları’nda oynandı.

Bu yıl 5’incisi düzenlenen turnuvada, 18:30’da başlayan çeyrek finale yükselme karşılaşmaları gerçekleştirildi. Feyza Halis ve Yeşim Fidan’ın karşı karşıya geldiği mücadelede Feyza Halis rakibi Yeşim Fidan’ı 6-4 ve 7-5’lik skorlarla yenmeyi başardı. Gizem Yazar ve Ceydanur İrk mücadelesinde ise Gizem Yazar karşılaşmayı walkover (w/o) ile alırken, M. Baki Çolakoğlu ile Cedat Cellat karşılaşmasında ise Çolakoğlu-Cellat’ı 6-1, 6-1’lik setler sonunda rakibini geçmeyi bildi. H. Basri Keskin ve Ahmet Ulak karşılaşmasında ise Keskin, Ulak’ı 6-0, 6-0’lık setlerle mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Günün ikinci yarısında ise taraflar mücadeleye 20:00’de başladı. Bu maçlarda ise Koray Balcıoğlu ile Ufuk Ekşioğlu’nun mücadele ettiği maçta Balcıoğlu, Ekşioğlu’nu 6-0 ve 6-2’lik setlerle geçmeyi başardı. Diğer yandan Hasan Cellat ve Erman Erdoğan karşılaşmasında ise kazanan taraf 6-1 ve 6-2’lik skor ile Hasan Cellat olurken Ali Tuğcu ve Mehmet Eke mücadelesinde ise Tuğcu rakibi Eke’yi 6-3 ve 6-2’lik setler ile alt etmeyi başaran taraf oldu. Samet Çevikcan ve Çağatay Burgucu karşılaşmasında da Çevikcan, Burgucu’yu 6-0 ve 6-0’lık setlerle geçerek adını çeyrek finale yazdıran bir diğer isim olmaya hak kazandı.

Bu skorlara göre günün sonunda çeyrek finale yükselen isimleri ise M. Baki Çolakoğlu, H. Basri Keskin, Hasan Cellat, Ali Tuğcu, Koray Balcıoğlu, Samet Çevikcan, Feyza Halis ve Gizem Yazar oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.