Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü yeni sezona merhaba dedi

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü 2016-2017 sezonunun açılış törenini 6 Ekim Perşembe günü, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın katılımıyla Akademik Kulüp’te gerçekleştirdi.Törene, Rektör Gündoğan’ın yanı sıra Rektör...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü yeni sezona merhaba dedi
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü 2016-2017 sezonunun açılış törenini 6 Ekim Perşembe günü, Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın katılımıyla Akademik Kulüp’te gerçekleştirdi.
Törene, Rektör Gündoğan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Celal Avni Öztürk, Anadolu Üniversitesi Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Öğütveren’in ile spor camiasının önemli isimleri de katıldı.
"Üniversitemiz, kuruluşundan beri spora ve sporcuya büyük destek verdi"
Spor Kulübü’nün sezon açılışına katılan Rektör Gündoğan, Anadolu Üniversitesi’nin daima önde olan bir spor kültürüne sahip olduğuna dikkat çekti. Gündoğan, “Üniversitemiz, kuruluşundan beri spora ve sporcuya büyük destek verdi. Bundan sonraki süreçlerde de aynı desteği sürdüreceğiz. Üniversite olarak oyuncularımız şampiyon olduğunda mutlu oluyoruz fakat bizim birincil amacımız oyuncularımızın spora dostluk, barış ve centilmenlik kattıklarını görebilmek. Gençlerimizin, etik değerlere bağlı birer vatandaş olmalarını ve sosyalleşmelerini istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda, bütün sporcularımızın özverili olduğunu ve kendilerini her konuda geliştirdiklerine şahit oluyoruz. Bu şekilde devam ederek önümüzdeki sezon da bizi mutlu edeceklerine inanıyoruz. Bütün sporcularımıza ve teknik heyete sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum" dedi.
Spor Kulübü, Eskişehir’in spor kültürüne katkılarını sürdürüyor
Anadolu Üniversitesi Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Öğütveren, 1984 yılında Eskişehir Amatör Liglerinde başlayan spor macerasının, o günlerden bu günlere kadar geldiğini söyledi. Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü olarak, Eskişehir’in spor kültürüne katkı vermek için her zaman uğraşarak başarılı sporcular yetiştirdiklerini ifade eden Öğütveren, “Dört branşla başladığımız spor kulübümüz şu anda; atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, briç, dağcılık, eskrim, futbol, hentbol, kano, masa tenisi, korumalı futbol, masa tenisi, okçuluk, satranç, tenis, voleybol ve yüzme olmak üzere toplam 17 branşta faaliyet gösteriyor. Alt liglerden başladığımız bu spor serüvenimizde, bazı branşlarımız Türkiye Ulusal Liglerinde mücadele edecek düzeye geldi. Toplamda 575 lisanslı sporcuyla sporun içerisinde olmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün kuruluşundan bu yana, emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.