Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Efesli oyuncular, taraftarlarla bir araya geldi

Anadolu Efes’in başarılı basketbolcuları, Marmara Forum ev sahipliğinde düzenlenen imza gününde basketbolseverlerle bir araya geldiler ve taraftarlar, hayranı oldukları yıldız isimlerle fotoğraf çektirme ve kendilerinden imza alma fırsatı...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Efes’in başarılı basketbolcuları, Marmara Forum ev sahipliğinde düzenlenen imza gününde basketbolseverlerle bir araya geldiler ve taraftarlar, hayranı oldukları yıldız isimlerle fotoğraf çektirme ve kendilerinden imza alma fırsatı buldular.
Marmara Forum ve Anadolu Efes Spor Kulübü arasındaki işbirliğinin devamı kapsamında düzenlenen etkinliğe katılım çok yüksek olurken, taraftarlar etkinlikten iki saat önce uzun imza kuyrukları oluşturdular. Basketbolseverler, imza gününde kulüp maskotu Çaylak’la vakit geçirme imkanı da bularak kendisiyle bol bol fotoğraf çektirdiler.
Basketbolseverler, imza gününün başlamasına iki saat kala uzun imza kuyrukları oluştururken, hayranı oldukları oyuncularla sohbet etme, fotoğraf çektirme ve kendilerinden imza alma fırsatı da buldular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.