Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Efes’in Euroleague One Team 2016-2017 sezonu projeleri belli oldu

Turkish Airlines Euroleague’in basketbol aracılığıyla toplumları geliştirmeyi hedefleyen sosyal sorumluluk programı “One Team” kapsamında genç nesiller için eğitim ve sporu birleştiren Anadolu Efes Spor Kulübü, 2016-2017 sezonundaki çalışmalarını...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turkish Airlines Euroleague’in basketbol aracılığıyla toplumları geliştirmeyi hedefleyen sosyal sorumluluk programı “One Team” kapsamında genç nesiller için eğitim ve sporu birleştiren Anadolu Efes Spor Kulübü, 2016-2017 sezonundaki çalışmalarını Sinop ile Anadolu Etap’ın Balıkesir ve Çanakkale çiftliklerinde gerçekleştirecek.
Toplumun dışında kalmış çocukların basketbol aracılığı ile sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen Anadolu Efes Spor Kulübü, One Team programını sezon içinde Şubat ve Mart aylarında Sinop’taki ihtiyaç sahibi çocuklar için düzenleyecek.
Yaz döneminde ise Anadolu Efes Spor Kulübü One Team Programı; sağlıklı nesiller için sağlıklı meyveler yetiştiren Türkiye’nin en büyük meyve ve meyve suyu şirketi Anadolu Etap’ın meyve çiftliklerinde Haziran ve Temmuz aylarında düzenlenecek.
Misafir ettiği mevsimlik işçilerin çocuklarına kesintisiz eğitim sağlayan ilk tarım şirketi unvanına sahip olan Anadolu Etap’ın MİÇO (Mevsimlik İşçi Çocukları) projesi ile aileleriyle birlikte mevsimlik olarak yer değiştiren çocukların yeni beceriler kazanarak, yarınlara daha umutlu bir şekilde bakabilmeleri hedeflerine Anadolu Efes Spor Kulübü de basketbol ve sosyal gelişim eğitimleri ile değer katacak.
Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes Spor Kulübü’nün One Team elçiliğini üstlenen Cedi Osman’ın ardından 2016-2017 sezonunda Sinop’ta ihtiyaç sahibi çocuklar ile Anadolu Etap’ın Balıkesir-Tahirova ve Çanakkale-Kumkale çiftliklerinde MİÇO’ları basketbolla buluşturacak olan programda, Anadolu Efes Spor Kulübü’nün One Team elçisi ise Furkan Korkmaz olacak.
Anadolu Efes Spor Kulübü, eğitime yönelik sosyal sorumluluk çalışmalarıyla Türk sporuna önderlik etmeye devam edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.