Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Efes, taraftarları ile toplantı düzenleyecek

Anadolu Efes, 19 Kasım Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda ’Taraftar Toplantısı’ düzenleyecek.Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz yönetiminde gerçekleşecek toplantıda, 2016-2017 sezonuyla ilgili hedefler ve kulüp dinamikleri...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Efes, 19 Kasım Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda ’Taraftar Toplantısı’ düzenleyecek.
Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz yönetiminde gerçekleşecek toplantıda, 2016-2017 sezonuyla ilgili hedefler ve kulüp dinamikleri katılımcılara aktarılırken, taraftarlar da kulüple ilgili tüm önerilerini ve düşüncelerini paylaşabilecekler. Toplantının, katılmak isteyen tüm Anadolu Efes taraftarlarına açık olacağı belirtildi.
Anadolu Efes taraftarıyla 19 Kasım Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu Basın Toplantı Odası’nda 12.45-15:00 saatleri arasında düzenlenecek toplantıda, taraftarlar ve Anadolu Efes Spor Kulübü bir araya gelecek. Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz’ın yönetiminde gerçekleşecek toplantıda, 2016-2017 sezonunda değişen takım dinamikleri ve hedeflerle ilgili bilgi verilecek. Ayrıca taraftarların, merak ettikleri tüm konularda diledikleri soruları da Alper Yılmaz’a iletebilecekleri öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.