Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Efes oyuncuları basketbolseverlerle buluşuyor

Anadolu Efes Spor Kulübü’nün başarılı basketbolcuları, Marmara Forum ile Anadolu Efes arasındaki partnerlik anlaşmasının yenilenmesi kapsamında, yarın gerçekleştirilecek imza gününde taraftarlarla bir araya gelecek.Marmara Forum’un giriş...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Efes Spor Kulübü’nün başarılı basketbolcuları, Marmara Forum ile Anadolu Efes arasındaki partnerlik anlaşmasının yenilenmesi kapsamında, yarın gerçekleştirilecek imza gününde taraftarlarla bir araya gelecek.
Marmara Forum’un giriş katında saat 16.00’da düzenlenecek etkinlikte basketbolseverler, hayranı oldukları oyuncular ile hatıra fotoğrafı çektirip imzalarını alabilecek ve onlarla sohbet etme imkanı bulabilecek.
2016-2017 sezonu başından itibaren gerçekleştirdiği etkinliklerle taraftarlarını mutlu eden Anadolu Efes Spor Kulübü, yarın tüm basketbolseverlerin katılımına açık olacak bir imza günü düzenleyecek.
Kulüp maskotu Çaylak da taraftarlarla vakit geçirecek
Basketbolseverlerin eşsiz bir gün yaşayacakları imza gününde kulüp maskotu Çaylak da özel performanslarıyla birlikte etkinliğin eğlence dozunu artıracak.
Anadolu Efes taraftarları aynı zamanda Kahve Dünyası yanında açılacak olan Euroleague Store’da hem Turkish Airlines Euroleague hem de Anadolu Efes Spor Kulübü’nün lisanslı ürünlerini satın alabilecekler.
2016-2017 sezonu kombineleri TIXBOX gişesinde olacak
Turkish Airlines Euroleague’in 11. haftasında 9 Aralık Cuma günü Anadolu Efes ile Barcelona Lassa arasında oynanacak olan karşılaşmanın biletleri ve Anadolu Efes’in 2016-17 sezonu kombineleri de İmza Günü’ne özel olarak açılacak olan TIXBOX gişesinde taraftarlar için satışta olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.