Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Efes - Darüşşafaka Doğuş Maçı Ardından

Anadolu Efes-Darüşşafaka Doğuş Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off ikinci maçından sonra her iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final ikinci maçında Abdi İpekçi...

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2016 22:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2016 22:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Efes-Darüşşafaka Doğuş Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off ikinci maçından sonra her iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları açıklamalarda bulundu.
Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Yarı Final ikinci maçında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı Darüşşafaka Doğuş’u 88-73’lük skorla mağlup ederek seride 2-0 öne geçti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Anadolu Efes Başantrenörü Ahmet Çakı, Anadolu Efes’in yıldız oyuncusu Birkan Batuk, Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ve Darüşşafaka Doğuş oyuncusu Metin Türen açıklamalarda bulundu.
Serinin ilk maçında yaptıkları hatalardan ders aldıklarını belirten Ahmet Çakı, "Bugün rakibimizin alan savunmasına iyi cevap verdik ve ritmimizi kaybetmedik. Oyuncularımı kutluyorum. Kazandığımız için mutluyuz. 2-0 önemli bir avantaj ama Darüşşafaka Doğuş gibi bir takımla oynarken hiç bir şey bitmiş değil. Konsantrasyonumuzu koruyup, deplasmandan bir galibiyet çıkarmaya çalışacağız" diye konuştu.
Birkan Batuk ise, “Maça iyi başladık. Zaman zaman hata yapsak da kazanmayı başardık” dedi.
DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ CEPHESİ
Karşılaşmaya çok kötü başladıklarını söyleyen Oktay Mahmuti, “Basit hatalar ve çok fazla top kaybı yaptık. Maça çok yumuşak başladık. Yaptığımız top kayıplarının neredeyse tamamını rakibimiz sayıya çevirdi. Bu öz güven ile rakibimiz ikinci çeyrekte de etkili oyununu sürdürdü. Sağlık sıkıntılarımız var. Bu durum enerjimizi etkiledi. Bunların üstesinden gelmeye çalıştık. Bu durumdan bahsetmedik ve bundan sonra da bahsetmek istemiyoruz. İddiamızı devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
Metin Türen ise, “Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bu şekilde kaybetmek bize yakışmadı” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.