Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anadolu Efes - Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye Maç Sonu

Anadolu Efes-Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye karşılaşmasının ardından her iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Spor Toto Basketbol Ligi’nin 25. haftasında Anadolu Efes, Abdi İpekçi Spor...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 22:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 22:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Anadolu Efes-Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye karşılaşmasının ardından her iki takımın başantrenörleri ve oyuncuları basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Spor Toto Basketbol Ligi’nin 25. haftasında Anadolu Efes, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda karşılaştığı Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye’yi 89-74’lük skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Anadolu Efes’in genç oyuncu Oğulcan Baykan, Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye Başantrenörü Aleksander Trifunovic ve Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye oyuncu Gökhan Şirin açıklamalarda bulundu.
IVKOVIC: “GALİBİYETİ HAKKETTİK”
Bugün sahada iyi olan tarafın kendileri olduklarını söyleyen Dusan Ivkovic, “Galibiyet hakkettik. Rakibimizde saygı duyulması gereken bir takım. Maç genelinde 3 çeyrek boyunca maçı kontrol ettik. Tüm oyuncular forma şansı buldu. Son çeyreğın skoru 15-25 kaybettik. Granger bugün forma sansı bulamadı. Önümüzdeki hafta hazır olacak. Play-off’ta genç oyuncular bize katkı sağlasın diye çalışıyoruz o yüzden genç oyunculara özellikle şans verdim. Paly-off’lar zorlu geçecek.
Anadolu Efes’in genç oyuncusu Oğulcan Baykan ise maçı istedikleri tempoda oynayarak kazandıklarını söyledi.
AKIN ÇORAP YEŞİL GİRESUN BELEDİYE CEPHESİ
Buraya gelirken nasıl takımla oynayacaklarını bilerek geldikleri belirten Aleksander Trifunovic, ”Çok iyi takım. Bu hafta karşılaşmaya hazırlanırken sakatlıklarla ve istemediğimiz olaylarla mücadele ettik. Maçın ilk 17 dakikasını iyi oynadık. Takımımız iki yüzlü bir takım. Çünkü iç sahada ve dış sahada farklı basketbol oynuyor. Bugüne kadar en büyük problem bu. Problemi biliyorum ama fazla bir zamanımız yok. Bu maçla ilgili olarak ise sakatlık olmadan tamamladık. Son 5 maçta elimizden geleni yapamaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye’nin oyuncusu Gökhan Şirin ise, “Üçüncü çeyrekte Anadolu Efes’in sert savunmasına karşılık veremedik. Ligde kalmak istiyorsak bazı şeylerin değişmesi lazım” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.