Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amerikan Koleji Basketbol Takımı Şampiyonluğa Doymuyor

Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) okullar bünyesinde eğitim verdiği Amerikan Koleji Lise Genç Erkek Basketbol Takımı bu yılda şampiyon oldu.2015-2016 eğitim-öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Girne Amerikan Üniversitesi’nin (GAÜ) okullar bünyesinde eğitim verdiği Amerikan Koleji Lise Genç Erkek Basketbol Takımı bu yılda şampiyon oldu.
2015-2016 eğitim-öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliği tarafından düzenlenen Liselerarası Basketbol Şampiyonası’nda Amerikan Koleji Erkek Basketbol Takımı bu yılda birinci olarak, iki yıl üst üste şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Liselerarası Basketbol Şampiyonası’nda final karşılaşması Türk Maarif Koleji ile Amerikan Koleji arasında oynandı. Final maçında Amerikan Koleji, Türk Maarif Koleji’ni 47-44’lük skor ile yenerek, şampiyon oldu.
Konula ilgili Amerikan Koleji’nden yapılan açıklamada Lise Genç Erkek Basketbol Takımı, bu yıl Türkiye’de yapılacak Liselerarası Basketbol Şampiyonası’nda KKTC’yi temsil edeceği belirtilirken, takımın; Mehmet Tekyıl, Batuhan Tüzmen, Can Yöncü, Batuhan Asil, Berk Arıgan, Görkem Çiçek, Atahan Yıdız, Mustafa Çetin, Alpay Şerbetçioğlu, Ehsan Mahanji’den oluştuğu ve takım antrenörünün ise Gökay İskar olduğu bildirildi.
Amerikan Koleji Basketbol Takım Başantrenörü Gökay İskar ise yapmış olduğu açıklamada, Basketbolcularının yıl boyunca sürdürdükleri disiplinli çalışmalarıyla başarıya odaklandığını ve en iyi neticeleri elde etmek için çalıştıklarını söyledi. Türkiye’de yapılacak olan şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanmaya devam ettiklerini belirten İskar, oradan da başarılı bir şekilde dönmeyi hedeflediklerini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.