Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amerikan Kolej Basketbol Ligi Türkiye resmi seçmeleri için başvurular devam ediyor

28-29-30 Nisan tarihlerinde West İstanbul Marina’da yapılacak olan Amerikan Kolej Ligi Türkiye resmi seçmelerinin başvuru süreci tüm hızıyla devam ediyor. Düzenlenecek bu dev organizasyon ile birlikte genç basketbolcular, Amerika Birleşik Devletleri’nde...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
28-29-30 Nisan tarihlerinde West İstanbul Marina’da yapılacak olan Amerikan Kolej Ligi Türkiye resmi seçmelerinin başvuru süreci tüm hızıyla devam ediyor. Düzenlenecek bu dev organizasyon ile birlikte genç basketbolcular, Amerika Birleşik Devletleri’nde spor bursu imkanına erişiyor.
Amerikan Kolej Basketbol Ligi Türkiye resmi seçmeleri, 28-29-30 Nisan’da ABB International Academy ayrıcalığı ile West İstanbul Marina’da düzenlenecek. Daha şimdiden yüzlerce başvurunun alındığı organizasyon ile birlikte 15-21 yaş arasındaki yetenekli erkek ve kadın sporcular, ABD’de spor bursu için kıyasıya mücadele edecek.
Bin sporcunun katılımının ön görüldüğü ve dünya çapında bir rekor hedeflenen Amerikan Kolej Basketbol Ligi Türkiye resmi seçmelerinde ayrıca yetenek yarışmaları, üç sayı yarışmaları ve ünlüler maçı gibi çeşitli aktiviteler de yapılacak ve organizasyon adeta bir basketbol şenliği havasında geçecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.