Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amed Sportif Faaliyetler’in Hard Diskleri İade Edildi

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde Fenerbahçe’nin rakibi olan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nün tesislerinde geçtiğimiz günlerde polis tarafından yapılan aramada el konulan 2 hard...

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde Fenerbahçe’nin rakibi olan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nün tesislerinde geçtiğimiz günlerde polis tarafından yapılan aramada el konulan 2 hard disk ile 1 flaş bellek yapılan incelemenin ardından kulübe teslim edildi.
Kulüp Genel Sekreteri Nesih Aktepe, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Aktepe, "Daha önce Yenişehir ilçesindeki kulübümüze ait Şilbe Tesisleri’nde Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince arama yapıldı. Diyarbakır 4. Sulh Ceza Mahkemesi’nin yürüttüğü soruşturma ve arama kararın ardından, kulübümüze ait olan 2 hard diske ve 1 flaş incelendi. Yapılan incelemelerin ardından el konulan ve 2 hard diske ve 1 flaş kulübümüze teslim edildi" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.