Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amed Sportif Faaliyetler’de gözler Sivas Belediyespor maçında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 27 puanla lider olan Amed Sportif Faaliyetler, 25 puana sahip takımlardan Sivas Belediyespor ile 27 Kasım Pazar günü kendi sahasında yapacağı maça büyük önem veriyor.Amed Sportif Faaliyetler, rakibini yenerek hem...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 27 puanla lider olan Amed Sportif Faaliyetler, 25 puana sahip takımlardan Sivas Belediyespor ile 27 Kasım Pazar günü kendi sahasında yapacağı maça büyük önem veriyor.
Amed Sportif Faaliyetler, rakibini yenerek hem zirvedeki yerini korumayı hem de geçen hafta deplasmanda aldığı Kocaeli Birlikspor yenilgisini unutturarak yeni bir galibiyet serisi başlatmayı amaçlıyor. Maçı önemli hale getiren bir diğer olay ise geçen sezon Sivas’taki maçta meydana gelen olumsuz olaylar. Geçen sezon yaşanan olaylara gösterilecek tepkinin kulübe zarar vermesinden endişe ediliyor. Maç öncesinde Sivas’ta otel krizi olmuş ve iddiaya göre otel sahipleri yer vermek istemediği için Amed Sportif Faaliyetler, şehir dışında bir otelde konaklamak zorunda kalmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.