Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Amatör Spor Kulüplerine Yerleşke

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gençlerin Sporla Tanışmasında Büyük Katkısı Olan Amatör Spor Kulüplerini Tek Çati Altında Toplayacak Bir Yerleşke Yapacaklarını Açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Amatör Spor Kulüplerine Yerleşke
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gençlerin sporla tanışmasında büyük katkısı olan amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplayacak bir yerleşke yapacaklarını açıkladı.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Misi Kamp Karavan Nil-Bel Tesisleri’nde Nilüfer’deki amatör spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya geldi. Nilüfer Belediyesi olarak yıllardır sporun tüm branşlarına destek verdiklerini ifade eden Başkan Bozbey, “Spor şehri Nilüfer olma adına yıllardır bütün branşlara destek veriyoruz. Maksadımız Nilüfer’de her yaştan insanı sporla buluşturmak. Nilüfer’de 100’ü aşkın amatör spor kulübü faaliyet gösteriyor. Bu kulüplerimizin bir çoğunun sıkıntısı var ve biz bunların farkındayız” dedi.
Başkan Bozbey, İhsaniye Mahallesi’nde oluşturacakları yerleşkede amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplamak istediklerini söyledi. Bozbey, “Oluşturacağımız yerleşkede kulüplerimiz idari faaliyetlerini rahatlıkla yürütebilecek” dedi.
Nilüfer’ de sporun gelişmesinde, gençlerin sporla tanışmasında amatör kulüplerinin katkısının çok büyük olduğunu belirten Başkan Bozbey, ilçede faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerini Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği’ne üye olmaya davet etti.
Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi ve Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Atakan Çorbacı da, ilçede bulunan amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplamanın spora yapılacak büyük bir yatırım olduğunu kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.