Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınovalı Güreşçiler Fevziye Ve Kırkpınar’a Antalya’da Hazırlanacak

Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün güreşçiler, 7 Temmuz’da gerçekleştirilecek 110. Tarihi Fevziye Yağlı Güreşleri ve 18-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne hazırlanmak için Antalya’da kampa...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün güreşçiler, 7 Temmuz’da gerçekleştirilecek 110. Tarihi Fevziye Yağlı Güreşleri ve 18-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne hazırlanmak için Antalya’da kampa girecek. 21 Haziran’da başlayacak Altınovalı güreşçilerin kampı 1 Temmuz’da son bulacak.
Kamp öncesi Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret eden Altınova Tersaneler Spor Kulübü güreş antrenörü Semih Turgut, ”Fevziye ve Kırkpınar Yağlı güreşlerine sporcularımız Antalya’da yapacakları kamp ile hazırlanacak. 10 günlük kampı en verimli şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bizlere her anlamda destek olan büyüklerimizi utandırmamak amacındayız. Katılacağımız iki yağlı güreşlerde de iyi dereceler almak istiyoruz” dedi.
Antalya’ya giden Altınova Tersaneler Spor Kulübü kafilesinde antrenörler Semih Turgut ve Burak Kaya ile sporcular Salih Gökkurt, Onur Bilgiç, Hakan Erişken, Muhsin Yılmaz, Ozan Yılmaz, Barış Baltacı, Enes Yiğit, Sefa Yeşilkaya, Muhammet Vona, Fatih Kızılaslan ve Baran Taştan yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.