Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova’da Gözler Nilüferspor Maçına Çevrildi

Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Ertunga Kuşan, Ziraat Türkiye Kupası’nda ön eleme turunu rahat geçtiklerini ancak 1. turda Bursa Nilüferspor gibi güçlü bir rakiple eşleştiklerinin altını çizdi.Kendileri adına kuranın oldukça zor...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2015 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2015 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınova’da Gözler Nilüferspor Maçına Çevrildi
Altınova Belediyespor Teknik Direktörü Ertunga Kuşan, Ziraat Türkiye Kupası’nda ön eleme turunu rahat geçtiklerini ancak 1. turda Bursa Nilüferspor gibi güçlü bir rakiple eşleştiklerinin altını çizdi.
Kendileri adına kuranın oldukça zor olduğunu belirten,” Ön eleme turunda elemeyi başardığımız Bilecik ekibi bize göre daha deneyimsiz takımdı. Evimizde oynadığımız maçın başında iki gol bulmamız tüm dengeleri değiştirdi. Şimdi ilk turda Bursa Nilüferspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz 3. Ligde mücadele ediyorlar ve ligde 2 maç yaptılar. Bize göre güçlü ve hazır bir ekip. Bizde yeni bir kadro oluşturduk ve taşlarımız yavaş yavaş yerine oturuyor. Kupada tur atlamak moral açısından iyi oldu öz güvenimiz arttı. Gidebileceğimiz noktaya kadar Ziraat Türkiye Kupası’nda gitmek istiyoruz” dedi.
Bursa Nilüferspor A.Ş. Spor Toto 3. Lig 1. Grupta çıktığı 2 maçta Kozan Belediyespor’a 3-1 yenilirken, Cizrespor’u ise deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı. Altınova Belediyespor ise 2015-2016 sezonunda çıktığı tek resmi maçta Bilecik İl Özel İdarespor’u 8-0 mağlup etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.